OPINIE!!! De ce să nu muști duma cu Cherecheș primar de Satu Mare, material de imagine

HomeOpinii

OPINIE!!! De ce să nu muști duma cu Cherecheș primar de Satu Mare, material de imagine

Știrea lansată la acest sfârșit de săptămână cum că primarul suspendat al municipiului Baia Mare va candida la Satu Mare în 2020 a bulversat lumea.Un

OPINIE! Avem o Prefectură, tare doar în gură
OPINIE!!! Se aruncă gunoi în ochi pentru a nu se vedea mizeria din caracter
OPINIE!!! Politicienii sătmăreni și discursurile….bâlbe cu foaia în față
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Știrea lansată la acest sfârșit de săptămână cum că primarul suspendat al municipiului Baia Mare va candida la Satu Mare în 2020 a bulversat lumea.Un val de „wow, da vrem” a venit din partea multora, care apreciază munca acestuia în administrația din Baia Mare.

Am fost primii care au apreciat munca lui și care am dat-o exemplu față de dezastrele din Satu Mare, aspirând la o implicare a autorităților în dezvoltarea orașului ca cea din Baia Mare de pe vremea lui Cherecheș, că acum, de când nu mai e el la cârmă, începe și orașul ăla să se scufunde.

Dar de la asta până la a candida la Satu Mare, e cale lungă, mai ales că mai sunt trei ani buni până atunci, deci e mult prea devreme pentru a lansa candidaturi de acuma și pentru a începe o precampanie. Dar și-a pus cineva întrebarea dacă tot acest anunț nu a fost deja un fel de reclamă ascunsă pentru altcineva sau să aibă alte interese? Cum pentru cine? Prea seamănă acest episod cu cel de acum vreo 5 ani când fostul președinte CJ, Ștef l-a adus pe fostul primar de Baia Mare, Anghel, proaspăt eliberat, la Satu Mare, ca angajat al aparatului propriu, tot într-o încercare de creștere de valoare pe spatele altuia. Dar să revenim la episodul actual.

Cât de bine îi pică deputatului Petric un pic de imagine pe spatele noului său amic cu această ocazie? Cei din lumea marketingului și antreprenoriatului ar zice că e un fel de cross seling, se aruncă savarina Cherecheș ca să se vadă și cireșica de pe tort, Petric, care astfel apare din nou în atenția sătmărenilor, poate ca un mic mesia care aduce un om apt să conducă un oraș, dar în același timp și în fața colegilor de partid pe care îi poate trata superior pentru că are în jur oameni bazați.

Cât de trainică e prieteni dintre Cherecheș și Petric nu avem de unde să știm, lucrurile ca re îi pot lega fiind multe, dar cel mai intens fiind apartenența la cercurile închise ale Bisericii Ortodoxe,din a cărei adunări eparhiale fac parte.

Un Cherecheș la Satu Mare, puțin mediatizat de cine trebuie, este o presiune și pentru actualul primar. O presiune, nu o amenințare, pentru că până la alegeri este mult și Cherecheș ar sparge mai mult electoratul român, dar nu ar reuși să îl coaguleze pe tot pentru a fi sigur de o victorie ca cea a USL din 2012. Dar și o presiune pusă pe primar e benefică pentru unii, care astfel pot promova un om care știe și a demonstrat ce înseamnă administrație pentru a se bucura de unele privilegii din partea edilului, care s-a dovedit a fi extrem de încăpățânat și de neclintit în a crea anumite relații care să îi asigure liniștea.

Să fim sinceri nici lui Cherecheș nu îi prind rău câteva astfel de materiale, după ce în presa maramureșeană a fost pictat în fel și chip și prezentat doar negativ, câteva rânduri care să-l prezinte drept izbăvitorul sătmărenilor, omul care să le facă podul, omul care să-i scape de țiganii de pe Horea sunt bine venite și pentru imaginea lui,pentru a arăta unora că mai e și apreciat, nu doar scuipat.

Până una alta un primar cu c…urajul lui Cherecheș ar avea ce face la Satu Mare și ar avea de lucru încât să nu se plictisească două mandate, capacitățile administrative fiindu-i dovedite în Baia Mare, oraș pe care l-a dus în 6 ani cu mult înaintea Sătmarului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!