Adio mașini abandonate prin oraș! Primarul a dat dispoziție să fie ridicate toate rablele din oraș

HomeActualitate

Adio mașini abandonate prin oraș! Primarul a dat dispoziție să fie ridicate toate rablele din oraș

Primăria municipiului Satu Mare, prin Poliția Locală, au somat încă de la începutul anului persoanele care şi-au abandonat maşinile pe domeniul public

Concluzia RAR Satu Mare, devastatoare! Aproape jumătate din automobilele de pe șosele nu sunt conforme
Accident în lanț în Micro 16 provocat de un șofer beat. Mai multe mașini avariate
12 șoferi au rămas fără permis ieri. Ce fază de cascadorii râsului a provocat unul dintre ei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Primăria municipiului Satu Mare, prin Poliția Locală, au somat încă de la începutul anului persoanele care şi-au abandonat maşinile pe domeniul public. Având în vedere că cetățenii somați nu au pus în aplicare regelementările în vigoare, prin dispziția primarului municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, s-a decis ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public.

Astfel, în perioada 12-14 iunie, polițiștii locali împreună cu angajații Administrației Domeniului Public Satu Mare au organizat o acțiune prin care șase autovehiculele au fost inventariate, expertizate și ridicate, fiind transportate și depozitate într-o locație special amenajată în acest sens.

În perioada următoare, conform prevederilor legale, aceste autovehicule urmează a fi valorificate prin vânzare sau vor fi predate unei unități de colectare și valorificare a deșeurilor, în funcție de starea acestora.

Pe această cale, primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, roagă cetăţenii să sprijine acţiunile iniţiate, comunicând la dispeceratul Poliției Locale, locurile unde se află maşini sau caroserii abandonate.

 

Sursa: Primăria Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!