Dacă ai fi polițișt te-ai speria de ce întâlnești pe șosele! O mică avere strânsă din amenzi în acest weekend

HomeActualitate

Dacă ai fi polițișt te-ai speria de ce întâlnești pe șosele! O mică avere strânsă din amenzi în acest weekend

În perioada 16-18 iunie a.c. poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor ru

Poliția împarte “cadouri” soferilor iresponsabili. Șase permise reținute de ei
Garda de Mediu i-a umplut de amenzi pe sătmăreni. Suma uriașă strânsă de pe urma acestora
7000 de sătmăreni, pe lista persoanelor cu amenzi neplătite în 2017
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 16-18 iunie a.c. poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.
Pentru neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 237 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate depăşeşte suma de 44 000 de lei.
Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 7 permise de conducere pentru abateri ca: neacordare de prioritate vehicule, depăşirea vitezei legale, consum de alcool la volan şi efectuarea unor manevre neregulamentare de depăşire.
De asemenea, poliţiştii au întocmit trei dosare penale pentru infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

Exemple:

La data de 16.06.2017, la ora 07.45 politiştii Secţiei Rurale Petreşti, executând controlul traficului rutier pe raza comunei Sanislău, au oprit pentru control un autoturism care circula pe DJ 196 C. La volan a fost identificat un bărbat de 38 ani, din Sanislău, pentru care, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Susnumitul este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Poliţiştii Biroului Rutier Carei, au identificat în localitatea Ghenci, în data de 18.06.2017, în jurul orei 00.20, un bărbat de 42 de ani din Căuaş, care s-a urcat la volanul unui autoturism, deşi înainte consumase băuturi alcoolice. La testarea alcoolscop s-a stabilit faptul că cel de la volan avea o concentraţie alcoolică de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cel în cauză a fost condus la Spitalul municipal Carei, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în cadrul dosarului penal constituit în acest scop.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!