Polițiștii locali se încăpățânează să încalce legea. Îi pedepsește cineva?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

In ultinele săptămâni au fost mai multe relatări în presa locala din Satu Mare cu privire la modul în care polițiștii locali înțeleg sa încalce legea, deși ar trebui sa fie model de punere a ei în aplicare, atâta timp atâta timp cât ei sunt cei care verifica la respectarea ei de către cetățeni.
O poza postata de pagina Parchezi ca un Bou- Satu Mare arată o nouă ispravă a localilor. Aceștia au realizat ceea ce se poate numi “parcarea anului” în Satu Mare, pe Bulevardul I.C Brătianu. Oamenii legii au parcat mașina cu spatele pe sensul de mers către muzeu. Pana aici nimic deosebit, dacă pentru realizarea acestei parcări nu ar fi fost nevoie sa treacă peste linia continua, fie ca au venit dinspre muzeu spre centru fie ca au fost pe același sens de mers și au făcut mai multe manevre pentru a putea parca de maniera în care au făcut-o.
Ba mai mult, polițiștii au ocupat și doua locuri de parcare.
Marea întrebare este dacă ei sunt pedepsiti în vreun fel de către conducerea instituției, care a insistat pe ideea ca dorește sa schimbe imaginea Politiei Locale.
Pedepsirea ar însemna ceva mai mult decât un avertisment verbal, poate una dura fiind chiar retragerea agentului de pe mașină, știindu-se ca acestea sunt posturile cele mai vizate de polițiști, pentru ca le oferă confort și mai puțin efort decât patrularea pedestra.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *