Mânâncă pe morminte | Se întâmplă în cimitirul de strada Amațului

HomeActualitateBreaking News

Mânâncă pe morminte | Se întâmplă în cimitirul de strada Amațului

Cunoscutul designer de modă sătmărean, Cosmin Mureșan, a postat recent pe pagina de facebook un material în care apare un om al străzii care își face

Ţigări de contrabandă transportate cu drona, abandonate în cimitir
Magyar Lóránd: am primit răspuns de la MAI
Clasamentul câștigurilor nete în țară în luna aprilie. Satu Mare este la mijloc
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cunoscutul designer de modă sătmărean, Cosmin Mureșan, a postat recent pe pagina de facebook un material în care apare un om al străzii care își face veacul printre mormintele din cimitirul de pe strada Amațului. Se pare că pentru acest om, cimitiru, a devenit o a doua casă, acesta mânâncă și doarme lângă morminte, dar își usca și hainele. Pe lângă asta, Cosmin Mureșan dă o temă de gândit celor care și-au dorit un referendum de 46 de milioane de euro înloc să dăm acești bani pentru alte cauze… cum ar fi educația… sănătatea… și dinou (nota redacției) EDUCATIA.

preluare facebook personal Cosmin Muresan: “Ei bine, da. E pe bune! Noul chirias al Cimitirului de pe Amatului, vecin cu ai mei… e viu si nevatamat. Nu va indoiti: sub maldarul de haine vechi, celofane si saltele mucegaite, doarme un om care mananca m&m si isi usuca chilotii atarnati de cruci. Si mananca pe morminte. V-ati ofuscat cumva? Domnilor si doamnelor crestini, sustinatori ai familiei traditionale, va ofer un subiect pentru care sa militati. Va bateati cu pumnii in piept la referendum ca luptati pentru respectul memoriei parintilor si bunicilor. Ai mei sunt ingropati acolo. Administratia cimitirului ridica din umeri, politia nu intra nici la inmormantari in cimitir. Probabil ca e un subiect mult prea mic pentru primarie. Well, crestini, asta e respectul pentru inaintasii nostri. Si da, sunt extrem de dezamagit!”

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0