În vârstă de doar 7 ani, Darian Iuhas, a pierdut lupta pentru viață | CONDOLEANȚE FAMILIEI

HomeActualitateBreaking News

În vârstă de doar 7 ani, Darian Iuhas, a pierdut lupta pentru viață | CONDOLEANȚE FAMILIEI

preluare presasm.ro În vârstă de doar 7 ani, Darian Iuhas,  a pierdut lupta pentru viață. Darian a plecat între îngeri în această dimineață, la Spi

Un autoturism de aproape 10.000 de euro, căutat în Ucraina, a identificat în Vama Petea
Ce spune poliția despre accidentul de duminică de la Odoreu
Spitalul județean și cei care îl conduc învață să facă marketing. Mamografii gratuite la 122 de ani de la descoperirea razelor x
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

preluare presasm.ro

În vârstă de doar 7 ani, Darian Iuhas,  a pierdut lupta pentru viață. Darian a plecat între îngeri în această dimineață, la Spitalul Județean Satu Mare. A urmat două proceduri de transplant de celule stem hematopoetice la Institutul Clinic Fundeni Bucureşti, evoluţia fiind favorabilă iar tratamentul dur, totuși Darian nu a mai rezistat. Cu toate că părinții au mers să continue bătălia pentru viața lui Darian și în Franţa, la Institutul Gustave Roussy.
”Oamenii de afaceri din cadrul grupului Uniţi pentru Satu Mare, Unicarm Satu Mare, Petrica Muresan, Salvatorii de vieţi din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Someş Satu Mare, Poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare, Angajaţi ai Prefecturii Satu Mare şi din cadrul Biroului Înmatriculări şi Permise Auto Satu Mare, lucrători din cadrul Penitenciarului Satu Mare, primarul municipiului Satu Mare – domnul Gabor Kereskenyi şi angajaţi ai Primăriei Satu Mare, cadrele Inspectoratului Jadarmi Judeţean Satu Mare, membri ai Asociaţiei Părinţilor Educăm Împreună din cadrul Grădiniţei nr. 11 Satu Mare, cadre didactice de la Grădiniţa 11, Şcoala Gimnazială Păuleşti şi alte instituţii şcolare, colegi, rudenii, prieteni si cunostinţe ale familiei. Am fost susţinuţi si de oameni simpli, care deşi nu cunosc familia personal, prin contribuţia lor şi prin mesajele de susţinere, au dovedit umanitate”, au declarat apropiații familiei.

Redacția Obiectiv SM își exprimă umilele și sincerele condoleanțe familiei și le dorește putere pentru a trece peste acest moment greu.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0