ONE SPORT achizionează sala Grand Fitness SATU MARE

HomeActualitateBreaking News

ONE SPORT achizionează sala Grand Fitness SATU MARE

Sala de sport Grand Fitness din incinta clădirii Ankora a post achizionată de ONE SPORT, noul centru de sport ce se construiește pe strada Ștrandului

Te-ai săturat de supă la borcan și mâncare rece la lucru? De unde să comanzi un Meniu Zilei proaspăt și cald pentru pauza de masă
INCREDIBIL!!! Copilul dn Gherța care s-a spânzurat ar fi jucat Balena Albastră
Avocatul Poporului revine la Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!
Sala de sport Grand Fitness din incinta clădirii Ankora a post achizionată de ONE SPORT, noul centru de sport ce se construiește pe strada Ștrandului din Satu Mare. 
Este o achiziție importantă atât pentru ONE SPORT cât și pentru clienții Grand Fitness care vor putea beneficia de servicii mai bune, mai de calitate și la un preț mai accesibil.
Noua conducere a preluat gestionarea sălii în data de 22 Octombrie 2018, lucru pe care mulți dintre abonații sălii l-au și observat, deoarece, încă din prima zi, au avut loc schimbări plăcute și s-au rezolvat multe dintre problemele existente până la acea dată.
Sala de sport Grand Fitness se va muta pe STRADA ȘTRANDULUI în clădirea ONE SPORT,  într-un spațiu mai mare și mai aerisit pentru o activitate sportivă mai relaxantă. 
Clădirea dispune de aer condiționat și ventilație, astfel încât confortul pasionaților de sport să fie asigurat. Vestiarele vor fi uriașe, reușind să găzduiască până la 250 de persoane simultan. Vestiarele sunt dotate cu dușuri PRIVATE. Dulapurile și clădirea sunt supravegheate VIDEO, vă puteți depozita lucrurile în siguranță!
Noua locație va fi dotată cu terenuri de fotbal, terenuri de tenis și va găzdui multiple sporturi și activitări de fitness cum ar fi MMA, Zumba, Kangoo, Pilates, Yoga etc. 
Oferă un număr mare de locuri de parcare și este într-o zonă accesibilă din orice parte a orașului.
Suprafață clădirii este de peste 3000 de mp fiind la ora actuală cel mai mare centru de sport ce combină cele mai multe sporturi și activități de fitness și sport.
La deschidere, toți clienții care au călcat pragul Grand Fitness cel puțin o dată de la deschidere vor beneficia de un abonament de 2 săptămâni în MOD GRATUITClienții noi vor putea beneficia de oferta 1+1 Gratis disponibilă la toate tipurile de abonamente.
O dată cu mutarea sălii Grand Fitness în clădirea ONE SPORT de pe Srada Ștrandului în Satu Mare se va muta și clubul sportiv GRAND MMA, care a ajus să fie foarte cunoscut în Satu Mare datorită antrenorului Bogdan Terțan. Acesta a reușit să stârnească interesul multor persoane pentru MMA datorită performanței și a modului aparte de antrena sute de persoane pasionate de acest sport. Oferă cursuri chiar și pentru copii, mai multe detalii puteți afla chiar de la el făcând o vizită la Grand Fitness.
Sala Grand Fitness va fi în continuare funcțională până în data 20 Decembrie 2018, urmând să se deschidă în data de 5 ianuarie 2019 la noua locație pe Strada Ștrandului. Restul serviciilor urmând a fi puse la dispoziție pe parcursul anului 2019.
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0