OPINIE!!! PSD Satu Mare nu a știut cu cine votează la CEx până nu a aflat cine a câștigat alegerile?

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

A fost mare agitație în PSD la nivel național în ultimele zile, până seara trecută când social democrații și-au ales noua echipă de conducere. Viorica Dăncilă este președinta aleasă a partidului și aceasta a dat pentru prima dată, se pare, psd-iștilor ocazia să voteze liber conducerea partidului.

Ei bine, acest lucru se pare că a creat confuzie în rândul social democraților sătmăreni, neobișnuiți să voteze după propria conștiință un președinte, după ce ani la rând alegerile au avut loc cu un singur candidat pe funcție și se știa dinainte cine trebuie să iasă președinte de partid.

Surse sigure din interiorul partidului afirmă că de la Satu Mare delegația a plecat fără a avea un nume clar cu care se va vota, astfel putem să afirmăm că sătmărenii au așteptat să vadă cine câștigă alegerile ca să știe cu cine să spună că au votat. Nu a trecut mult timp de la vechile alegeri din PSD în care organizația de la Satu Mare trimitea comunicate de presă înainte cu o săptămână de ziua alegerilor în care își prezenta susținerea pentru un candidat, mergând până în pânzele albe cu acesta. Acest lucru nu s-a întâmplat de această dată, când sătmărenii nu s-au avântat să își prezinte opțiunea, pentru a fi siguri că nu fac o gafă, dorind „să cadă în picioare” în acest război intern.

Ce se va schimba la Satu Mare după aceste alegeri interne?

Păi nu mare lucru, tindem să credem că nu vor exista mari valuri la nivel județean după alegerea Vioricăi Dăncilă președinte al PSD, dată fiind prietenia dintre Aurelia Fedorca și Viorica Dăncilă, președinta organizației județene fiind, cel mai probabil, susținută în continuare de conducerea centrală.

Ce s-ar putea să observăm, sau să nu observăm prea mult de acum înainte, ar fi lipsa lui Mircea Govor din viitoare poze de grup sau din viitoarea campanie a social-democraților, asta după ce tabăra lui Liviu Dragnea a fost anihilată la aceste alegeri și făcută istorie. Acesta a început deja să fie combătut și redus la tăcere în partid de către ceilalți membrii, lucru care nu era de conceput acum câțiva ani când toată soarta județului era în degetul mic al acestuia. Este de urmărit dacă acesta va mai fi păstrat în funcția de președinte executiv al organizației județene, unde a fost impus și nu votat, sau dacă social democrații sătmăreni vor încerca și ei să se descotorosească de toți vechii oameni ai lui Dragnea.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

2 thoughts on “OPINIE!!! PSD Satu Mare nu a știut cu cine votează la CEx până nu a aflat cine a câștigat alegerile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *