Este pregătită de lansare prima mașină zburătoare – va fi lansată în SUA

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Prima mașină zburătoare va fi accesibilă publicului larg începând din anul 2021. Aceasta va fi lansată însă ceva mai devreme, mai exact în 2020 la evenimentul Miami „ 2020 and Beyond” și poartă denumirea de Pioneer Personal Air Landing.
Mașina zburătoare este produsă de o companie olandeză, iar prețul ei nu este unul deloc mic, cei care o doresc fiind nevoiți să scoată din cont 599.000 de dolari. În ciuda prețului, deja există peste 70 de precomenzi pentru această mașină zburătoare.
„Modelul PAL-V poate atinge o viteză de 160 km/oră pe șosea și de 320 km/oră în aer, are un sistem rotor retractabil în partea de sus și motoare cu elice în spate. Altitudinea maximă care poate fi atinsă este de 3.000 de metri.

Motorul vehiculului PAL-V are patru cilindri, este alimentat cu benzină și produce 230 de cai-putere. Rezervorul de 100 de litri asigură o autonomie de 1100 de kilometri pe șosea și cel mult 450 de kilometri în aer., informează cei de la digi24.ro
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

2 thoughts on “Este pregătită de lansare prima mașină zburătoare – va fi lansată în SUA

  1. Great tremendous things here. I am very satisfied to peer your post. Thank you a lot and i am taking a look ahead to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *