Accident la ieșirea din oraș spre Petea – un microbuz de transport persoane este implicat

HomeActualitate

Accident la ieșirea din oraș spre Petea – un microbuz de transport persoane este implicat

Un accident de circulatie care a dat peste cap traficul rutier a avut loc în această dimineață în jurul orei 7 pe drumul care leagă municipiul Satu Ma

Bărbat lovit de autobus în apropiere de Satu Mare. A scăpat fără răni grave
Accident pe strada Careiului. Un TIR a intrat intr-o mașină mică
Doi copii, unul mai mic de 2 ani și unul de o lună, răniți într-un accident de circulație. Toată familia e în spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un accident de circulatie care a dat peste cap traficul rutier a avut loc în această dimineață în jurul orei 7 pe drumul care leagă municipiul Satu Mare de Vama Petea.
Din informațiile aflate de colegii de la presasm.ro în accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și o autocamionetă. Deocamdată nu avem informații cu privire la victimele acestui accident.

Accidentul a fost luat în considerare și de Centrul Infotrafic al Poliției Române, dat fiind faptul că în urma acestuia circulația în zonă a fost dată peste cap și s-a circulat doar pe o singură bandă, alternativ, în ambele sensuri.

„În ceea ce privește fluența traficului, semnalăm că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două vehicule, circulația pe DN19A se desfășoară pe un fir, alternativ la ieșirea din municipiul Satu Mare către Petea (în județul Satu Mare).„, anunță Centrul Infotrafic
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 3
DISQUS: 0