Vlogging-ul începe să aibă adepți la Satu Mare – Melania Ciuvercă adună următoritori cu fiecare video postat

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

La doar 25 de ani, sătmăreanca Melania Ciuverca se poate considera o femeie realizată. Are două fetițe minunate, iar mereu alături îi este soțul, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Nevoile unei familii au făcut-o să fie autodidactă, dar și să descopere noi pasiuni, unele pe care a dorit să le împărtășească și cu alții. Experiențele, dar și îndemânarea, au făcut-o pe Melania să pună bazele unui nou proiect, iar tânăra sătmăreancă și-a îndreptat atenția spre unul dintre cele mai populare domenii: vlogging-ul.

Fiind o fire sociabilă, Melania a început propriul proiect de Youtube cu câteva tutoriale, dar ambiția și-a spus rapid cuvântul, iar tânăra sătmăreancă a început nu doar să învețe cum să își monteze propriile clipuri, ci s-a lansat în diferite domenii, de la rețete culinare și proiecte de tip do it yourslef, până la obiecte artizanale și idei de fashion.
”Din pasiune pentru lucruri frumoase și minunate, de aproapre doi ani de zile am deschis un canal de Youtube unde postez săptămânal clipuri cu diferite activități. Sunt și mămică a două fetițe minunate de 3 și 5 anișori, iar astfel prin ceea ce fac am mai reușit să dezvolt și alte aspecte spre care tindeam de ani de zile și să pot să continui cu ceea ce îmi place și îmi doresc să perseverez”, spune Melania Ciuverca.

Tânăra mămică și vloggeriță spune că mai are foarte multe surprize pentru cei peste 1.500 de abonați de pe youtube. Și nu numai!
”Punctul forte pe care consider că îl dețin este faptul că aleg să fac doar ceea ce iubesc foarte mult, iar tot ceea ce fac este doar puțin din ceea ce mă reprezintă sau aș putea să fac pe viitor. Am foarte multe alte proiecte și îi invit pe toți să le descoperte pe platformele de Youtube, Instagram sau Facebook”, a precizat Melania Ciuverca.

Dacă doriți să descoperiți universul Melaniei Ciuverca, vă invităm să accesați link-urile de mai jos:
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCIRyfOTdfy2gYgV68CbUvkQ
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/melania_ciuverca/
FACEBOOK: https://www.facebook.com/adymela.ciuverca

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *