Razie la firmele de dezmembrări auto – două dintre cele verificate au fost amendate

HomeActualitate

Razie la firmele de dezmembrări auto – două dintre cele verificate au fost amendate

Ieri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Investigați Criminale, Serviciului de Arm

Adrian Albu:„Eu îi primesc pe colindători”. Kereskenyi :„Fostul primar a primit colindători în birou după ce a sunat un părinte”
Doi copii au fost prinși în timp ce încercau să spargă un autoturism și să fure din el
Un sătmărean lăsat fără o bicicletă de 1600 de lei cere ajutor pentru prinderea hoțului
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ieri, 8 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Investigați Criminale, Serviciului de Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, toți din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, beneficiind de sprijinul inspectorilor din cadrul Gărzii de Mediu Satu Mare, au desfășurat o acțiune pe raza municipiului Satu Mare.

Astfel, în vederea eficientizării activităţii de prevenire, combatere a unor situații de risc și menținerea unui climat de siguranță publică pe raza județului Satu Mare, respectiv în vederea prevenirii și combaterii fraudelor din domeniul comerțului online cu piese auto noi și second-hand, polițiștii au organizat şi desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care sunt respectate prevederile legale în domeniile menționate.

În urma activităților desfășurate au fost identificați și verificați 5 operatori economici, cu privire la modul de respectare a obligațiile impuse de actele normative în materie, precum și a obligației legale de utilizare a aparatelor de marcat electronice cu ocazia încasării contravalorii unor bunuri comercializate.

Urmarea a neregulilor constatate, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7 000 de lei, la Ordonanța nr. 82/2000 privind autorizarea agenţilor economici care prestează servicii de reparaţie, de reglare şi/sau desfăşoară activitate de reconstrucţie a vehiculelor rutiere.

Totodată, a fost pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Satu Mare privind pe un sătmărean, de 43 de ani, condamnat la 1 an și 4 luni închisoare cu executare, pentru infracțiuni la regimul circulației.

Sursa: IPJ Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0