Kereskenyi Gabor la lansarea candidaturii pentru un nou mandat: “Suntem singurii care avem rezultate”

HomeCampanie electorala

Kereskenyi Gabor la lansarea candidaturii pentru un nou mandat: “Suntem singurii care avem rezultate”

UDMR a organizat un eveniment de lansare a candidaturii primarului Kereskenyi Gabor, care s-a înscris în cursa pentru un nou mandat. Evenimentul nu es

Candidatul ProRomania, Cristina Haiduc îi răspunde lui Mihai Huzău, candidatul PMP, cu privire la MasterPlanul pentru Satu Mare
Mesajul dlui ing. Ovidiu Duma, primar al orașului Ardud și candidatul PNL pentru Senatul României, cu ocazia Zilei Naționale a României
Comisarul european Corina Crețu, prezentă la Satu Mare pentru a susține candidații ProRomania din județul Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

UDMR a organizat un eveniment de lansare a candidaturii primarului Kereskenyi Gabor, care s-a înscris în cursa pentru un nou mandat. Evenimentul nu este doar unul de lansare al candidatului ci și o prezentare a planurilor echipei propuse de UDMR pentru Primărie și Consiliul Local.

“În ultimii 4 ani Satu Mare trăiește cea mai intensă perioadă de dezvoltare. Am pus orașul în mișcare, iar orașul capătă o nouă înfățișare de la o zi la alta. Am recuperat o parte din handicapul pe care orașul l-a resimțit în ultimele mandate. Eu spun cu încredere ca se vede diferența dintre acest mandat și cel anterior.”

Candidatul UDMR, Kereskenyi Gabor a început prezentarea cu o parte din realizările avut în ultimii 4 ani, cum ar fi 22 de proiecte europene contractate, 20 dintre acestea având și executant, care înseamnă 215 milioane de lei, mai apoi 149 de locuri publice reabilitate.

“Din bugetul local am realizat cel mai amplu program de reabilitare străzi din municipiu, am reușit sa reabilitam peste 149 de străzi, parcuri și locuri publice. Am achiziționat 17 autobuze hibrid și 6 autobuze euro 6 iar al treilea pod este deja în construcție, o investiție așteptată de ani de zile. Mai vorbim de câteva sute de locuri de parcare iar doua parcări supraetajate sunt în faza de proiectare”, a prezentat ca sumar edilul.

Kereskenyi Gabor a afirmat ca la fel ca în acest mandat și în cel viitor prioritatea echipei de la primărie va fi ca fiecare sătmărean, indiferent de etnie și confesiune sa se simtă bine în Satu Mare.
Candidatul UDMR a ținut sa menționeze ca deși este deja a cincea zi de campanie, nu a văzut din partea nici unui alt candidat viziunea pentru viitorul mandat.

“Viitorul orașului se construiește pe trei piloni. Continuam toate proiectele începute sa ajungem la fiecare sătmărean. În pilonul doi pornim toate proiectele mari, ca sala polivalentă, bazin de înot și reabilitarea zonei de la Pădurea Noroieni. Cel de-al treilea pilon va fi bazat pe a face Satu Mare și în alte domenii atractiv pentru a rămâne aici sau a te întoarce acasă “, a mai declarat Kereskenyi Gabor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!