Adrian Cozma: Odoreu e un exemplu de bună guvernare locală

HomeCampanie electorala

Adrian Cozma: Odoreu e un exemplu de bună guvernare locală

Aflat la Odoreu la inaugurarea unui centru medical din comună, candidatul la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a reiterat

Adrian Cozma: “Piețele agroalimentare rămân deschise!”
Cosmin Rațiu candidat la primăria municipiului Satu Mare: ”Problemele sociale pot fi rezolvate doar prin prevenire”
Candidatul USR PLUS, Radu Panait, își dorește să modernizeze educația și să dezvolte sportul sătmărean
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Aflat la Odoreu la inaugurarea unui centru medical din comună, candidatul la președinția Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Cozma, a reiterat ideea că județul are nevoie de investiții în sistemul de sănătate, iar fondurile europene sunt soluția pe termen mediu.

“Viața în mediul rural poate fi la fel de plăcută și atractivă dacă vom reuși să aducem civilizația în aceste locuri. Pentru ca tinerii să vină, să revină și să rămână în satele lor e nevoie de o renaștere a satului românesc prin modernizarea acestora și prin aducerea serviciilor publice medicale, de sănătate, dar și cele ce țin de transport public și altele “, a menționat Adrian Cozma.

Acesta apreciază faptul că unul dintre motivele pentru care tinerii din satele județului ar rămâne acasă pentru a-și construi un viitor, e asigurarea de servicii publice de calitate, de servicii medicale.
“Odoreu a cunoscut o dezvoltare rapidă și aici generațiile de tineri se pot gândi serios la un viitor în comunitatea lor. Lucrurile sunt la locul lor și în scurt timp se vor finaliza toate proiectele de sistematizare și modernizare ale comunei. O notă bună pentru administrația de aici care știe ce are de făcut și care a reușit implementarea unor proiecte importante, pe termen lung”, a subliniat candidatul PNL pentru conducerea județului Satu Mare.
Adrian Cozma se află într-un turneu prin comunitățile aflate în imediata apropiere a municipiului Satu Mare pentru a prezenta priectul său de dezvoltare a întregii zone pe care o vede una metropolitană.
Zonele periurbane sunt cele mai atractive pentru investiții și pot aduce dezvoltare orașului și județului. Satu Mare și comunele din jur, Păulești și celelalte se pot aduna în realizarea unui mare proiect de dezvoltare și de atragere de investiții care să genereze locuri de muncă bine plătite.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!