Radu Panait, candidatul USR PLUS: ”Siguranța sătmărenilor pe primul loc”

HomeCampanie electorala

Radu Panait, candidatul USR PLUS: ”Siguranța sătmărenilor pe primul loc”

Radu Panait, candidatul USR PLUS la primăria Satu Mare își propune să rezolve problema siguranței sătmărenilor. Acesta a semnalat faptul că această pr

Candidatul USR PLUS, Radu Panait, își dorește să modernizeze educația și să dezvolte sportul sătmărean
Victor Ponta la Satu Mare: “Aici PSD și PNL sunt doar secții în limba romana a celor de la UDMR”
Programul de dezvoltare a județului Satu Mare în viziunea candidatului ALDE pentru președinția Consiliului Județean, Adrian Ștef
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Radu Panait, candidatul USR PLUS la primăria Satu Mare își propune să rezolve problema siguranței sătmărenilor. Acesta a semnalat faptul că această problemă nu e de ieri, de azi, deoarece în 2018 și 2019 Poliția Română certifica faptul că Satu Mare are un coeficient de criminalitate ridicat.
Radu Panait: “Siguranța sătmărenilor e unul dintre obiectivele principale pe care ni le asumăm. Pentru asta e nevoie de reformarea și reorganizarea poliției locale și integrarea în comunitate a oamenilor străzii printr-o cooperare cu asociațiile care au expertiză în acest domeniu”.

În trecut, Radu a abordat și alte subiecte delicate, cum ar fi faptul că Primăria Satu Mare a asigurat Poliției locale un buget cu 4 milioane de lei mai mare decât Primăria Oradiei, Oradea având o populație de două ori mai mare decât Satu Mare. Totodata, candidatul USR PLUS a propus iluminat inteligent în preajma trecerilor de pietoni, pentru a diminua accidentele rutiere din aceste zone.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0