Radu Panait, candidatul USR PLUS, spune clar: “Fără pensii speciale!”

HomeActualitate

Radu Panait, candidatul USR PLUS, spune clar: “Fără pensii speciale!”

În ultimii 30 de ani vechea clasă politică a avut grijă să-și asigure nenumărate facilități, beneficii și privilegii. Pentru mulți dintre ei, câștigar

Gerul și vremea rea se intensifică. Poliția are recomandări pentru tine dacă te pui pe drumuri
Vrei un eveniment de neuitat, la un preț de neegalat? O locație intimă, la marginea orașului te așteaptă
Un tânăr care a furat bani și bunuri de 30.000 de euro, a fost prins de polițiști
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În ultimii 30 de ani vechea clasă politică a avut grijă să-și asigure nenumărate facilități, beneficii și privilegii. Pentru mulți dintre ei, câștigarea alegerilor nu a însemnat altceva decât furt din banul public și, implicit, îmbogățirea lor și a apropiaților.

Din nevoia acută de schimbare a luat naștere Alianța USR PLUS. Această alianță propune oameni noi și un altfel de a face politică în România, fiind mai mult decât o formațiune politică, ea reprezintă speranța oamenilor cinstiți din România.

Unul dintre angajamentele de guvernare ale Alianței este reprezentat de eliminarea tuturor pensiilor speciale și egalitatea românilor în fața pensiei. Radu Panait, candidatul USR PLUS pentru Camera Deputaților, declară: “Vom elimina inechitățile nedrepte din societate. La contribuție egală, pensie egală. În 2020, România va cheltui peste 10 miliarde RON doar cu pensiile speciale. Deși vechea clasă politică afirmă că își dorește desființarea acestor pensii, ele au tot crescut și s-au adăugat noi categorii de pensionari speciali. Între 2016 și 2019, suma totală cheltuită de statul român pe pensii speciale a crescut cu 57%!”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0