Radu Panait, candidatul USR PLUS: “Ne-a ajuns! Fără politică în școli!”

HomeActualitateCampanie electorala

Radu Panait, candidatul USR PLUS: “Ne-a ajuns! Fără politică în școli!”

Sistemul educațional se prăbușește fix sub ochii noștri. Timp de 31 de ani am fost martori la mult prea multe experimente, am fost sfidați de-a drep

Primul concurs forestier TimberKing la Satu Mare. Publicul, invitat să concureze în probe speciale
Trei decese cauzate de coronavirus la Satu Mare
Primăria promite mai multă siguranță pentru sătmăreni. Satu Mare devine Big Brother, cu zeci de noi camere instalate
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sistemul educațional se prăbușește fix sub ochii noștri. Timp de 31 de ani am fost martori la mult prea multe experimente, am fost sfidați de-a dreptul când au ajuns să conducă învățământul românesc oameni ce de abia se exprimă în limba română și ne-a fost îngrădit dreptul la o educație ca în țările civilizate. Vechea clasă politică mereu a neglijat acest sector, spre disperarea tinerilor, a părinților și a cadrelor didactice.

Radu Panait, candidatul USR PLUS ne spune: “Cea mai bună investiție pe care o poate face o țară e în educația tinerilor ei. Dacă vrem să avem o țară prosperă,trebuie început de acum o reformă a învățământului. Nu putem rezolva problemele tinerilor de azi cu soluții de alaltăieri. Fără dubii, tinerii sunt cea mai importantă resursă pe care o societate modernă o are la dispoziție.”

Alianța USR PLUS își propune, așadar, să depolitizeze învățământul preuniversitar românesc și să repună copilul în centrul sistemului.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!