Magazinul Dedeman a fost inaugurat oficial. 45.000 de produse pe rafturile magazinului

HomeReportaje

Magazinul Dedeman a fost inaugurat oficial. 45.000 de produse pe rafturile magazinului

Cel mai mare retailer de pe piața din România, Dedeman,  a deschis la Satu Mare cel de-al 43-lea magazin din țară, un nou punct de desfacere pentru un

O tânără șoferiță a lovit un pieton pe strada Careiului
O femeie din Craidorolț i-a tăiat gâtul unui bărbat cu o sticlă. Bărbatul a fost operat de urgență
Trei tineri în practică la Jandarmeria Satu Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cel mai mare retailer de pe piața din România, Dedeman,  a deschis la Satu Mare cel de-al 43-lea magazin din țară, un nou punct de desfacere pentru una dintre cele mai mari firme din România cu capital 100% autohton. Deschiderea oficială a noului magazin a avut loc joi, 28 iulie, în prezența oficialităților și a invitaților speciali ai magazinului, care au avut astfel ocazia să fie primii clienți. Deschiderea pentru publicul larg va avea loc vineri, 29 iulie.

„Ne consolidam prezența în partea de nord vest a țării prin deschiderea a două noi magazine, cel din Satu Mare urmat de cel din Oradea a cărui deschidere va coincide cel mai probabil cu finalul verii. Ne bucurăm că lucrările de construcție s-au încheiat chiar mai devreme față de termenul stabilit inițial, în ciuda unei primăveri extrem de ploioase”, a declarat Dragoș Pavăl.

Magazinul amplasat pe strada Careiului are peste 45.000 de articole pe rafturile sale, la prețuri imbatabile în Satu Mare. Ofertele și promoțiile magazinului sunt constante, sătmărenii având mereu parte de reduceri la diferite produse. Acestea pot fi consultate și în mediul online, Dedeman, extinzându-se în această secțiune, pentru a întâmpina cererea de pe toate piețele, inclusiv prin aplicația de mobil.

Deschiderea oficială i-a avut în prim plan și pe oficialii sătmăreni, primarul Kereskenyi Gabor, prefectul Radu Bud și Nagy Szabolcs, reprezentantul Consiliului Județean.

„Aceștia sunt investitorii adevărați, pe care eu în calitate de primar mi doresc în Satu Mare. Bineînțeles, nu doresc să neglijăm nici capitalul străin dacă vrea să vină, dar este un lucru deosebit că dumneavoastră funcționați cu capital 100% românesc. Aș profita de ocazie ca să fac lobby la rândul meu și sătmărenilor. Noi în Satu Mare avem industria mobilei bine pusă la punct, avem și producători de materiale de construcții și sunt convins că pe toate raioanele magazinului veți putea avea și producători sătmăreni care sunt competitivi”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

„Să știți că sătmărenii sunt oameni gospodari, doresc să își facă case, de multe ori doresc să își facă aceste case cu mâinile lor, așa că un sistem concurențial este spre binele lor. Am remarcat că este prima companie din domeniul comercial care se implică într-un nod rutier în mod profesionist.”, a delcarat prefectul Radu Bud.

Deschiderea oficială nu a avut loc prin tăierea unei panglici, ca și în cazul altor investiții, ci într-un mod aparte, specific Dedeman, respectiv tăierea unei scânduri cu ustensile speciale. Odată încheiat acest pas a urmat o vizită a magazinului iar mai apoi un toast.

IMG_1432 IMG_1428 IMG_1425 IMG_1424 IMG_1397 IMG_1396 IMG_1392 IMG_1365

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!