Ioana Bran și planurile pentru TSD: „Liderilor nu le este frică să se înconjoare de oameni puternici”

HomeActualitate

Ioana Bran și planurile pentru TSD: „Liderilor nu le este frică să se înconjoare de oameni puternici”

Ioana Bran este prima femeie care are curajul să își măsoare simpatia și cunoștințele politice pentru a accede la funcția de președinte a Tineretului

Excursie în jurul lumii, cu ajutorul muzicii, vineri la MusiCat
Destăinuirile unui fotograf sătmărean despre cei mai enervanți invitați de la evenimente
Weekend plin de activitate pentru jandarmi, care vor asigura ordinea publică la mai multe evenimente
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ioana Bran este prima femeie care are curajul să își măsoare simpatia și cunoștințele politice pentru a accede la funcția de președinte a Tineretului Social Democrat și totodată este cea care va crea o premieră în materie de alegeri politice, cel puțin în Satu Mare, prin existența a mai mult de un candidat din care tinerii să își aleagă un președinte, după ce un alt candidat și-a anunțat înscrierea în cursă și până acum nimeni nu îndrăznea să își rivalizeze colegul.

Ioana Bran are planuri mari și bine stabilite pentru Tineretul Social Democrat, pe care dorește să le pună în practică fie că va ajunge sau nu președinte, acestea vizând dezvoltarea întregii organizații și a fiecărui membru în parte. Referitor la funcția de conducere pentru ocuparea cărei a intrat în cursă, are o viziune mai modernă decât ceea ce a însemnat până acum un președinte de organizație politică, dorindu-și să fie un lider și nu un conducător al unor tineri.

„Consider că un lider trebuie să fie un bun manager, să fie capabil să pună oamenii potriviți pe domeniile unde excelează. Și asta intenționez să fac. Liderii nu excelează în toate domeniile dar își fac echipă puternică, nu le este frică să se înconjoare de oameni cu abilități mai dezvoltate decât ale lor”, afirmă Ioana Bran.

Când vine vorba de tinerii din organizație, Ioana consideră că nu numărul lor le dă putere și nu mărimea grupului dă putere membrilor săi, ci lucrurile stau invers. Astfel, aceasta dorește ca în interiorul organizației să crească oameni puternici care să dea mai departe valoare grupului din care fac parte.

„Consider că tinerii au nevoie și de acțiuni și evenimente care să îi ajute la dezvoltarea personal, profesională și politică, iar aici intențonez să organizez ateliere, seminarii, cafenele politice, cursuri pe diferite teme de interes, atât pentru tinerii din cadrul organizației, cât și pentru cei apolitici”, a declarat Ioana Bran.

Tineretul Social Democrat își va alege următorul președinte pentru un mandate de doi ani, în cursul săptămânii viitoare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!