Cum te ajută Tudor Gherman și bețele de bambus să lupți cu pielea îmbătrânită și să te relaxezi

HomeLifestyle

Cum te ajută Tudor Gherman și bețele de bambus să lupți cu pielea îmbătrânită și să te relaxezi

Stresul, oboseala acumulată în timp, lipsa unui comportament preventiv cu privire la sănătatea fizică și psihică, duc toate la îmbătrânirea pielii mai

Tudor, împachetările și minunea centimetrilor dispăruți. Totul e confirmat de măsurători
O maseuză din Satu Mare explică totul despre efectele masajului asupra bolnavului de cancer
Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Stresul, oboseala acumulată în timp, lipsa unui comportament preventiv cu privire la sănătatea fizică și psihică, duc toate la îmbătrânirea pielii mai repede decât ar fi normal. Astfel pielea ajunge zbârcită, își pierde din fermitate, din elasticitate și devine inestetică.

Una dintre metodele prin care acest lucru se poate atât preveni cât și corecta este masajul, dar nu orice fel de masaj, ci cel cu bețe de bambus.

„Masajul cu bețe de bambus este originar din Thailanda. Bețele sunt de diverse mărimi, în funcție de zona corpului care este de masaj. Masajul este unul mult mai ferm, mult mai intens cu aceste bețe decât cu palmele goale, dată fiind rigiditatea lor. Cu toate acestea este un masaj extrem de relaxant, te ajută în același timp să areți mai bine, face pielea mai fermă, îi redă proprietățile, dar e și un cocktail pentru psihic, te relaxează mai mult decât alte masaje”, explică maseorul Tudor Gherman, care face astfel de masaje de ceva vreme. La el apelează zeci de doamne săptămânal, convinse că masajul cu bețe de bambus e mult mai relaxant.

Doamnele care au încercat masajul cu bețe de bambus afirmă că acesta le-a făcut să se relaxeze mai tare, dat fiind faptul că nu mai există contactul direct cu cel care le masează. În același timp suprafața pe care pielea este atinsă și masată este mult mai mare în cazul bețelor de bambus, ceea ce dă o stare în plus de bine.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!