Pompierii s-au jucat cu focul…sub ceaun la concursul de gătit organizat sâmbătă

HomeActualitate

Pompierii s-au jucat cu focul…sub ceaun la concursul de gătit organizat sâmbătă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a organizat sâmbătă, 11 septembrie a.c., a V-a ediţie a „Concursului de gătit

Unui oșan i-au ars un ATV, două frigidere și o mașină într-un incendiu. Focul a fost pus intenționat
A ars toată. O mașină s-a făcut scrum pe străzile orașului
Incendiu la Trip.O casă a fost făcută scrum
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a organizat sâmbătă, 11 septembrie a.c., a V-a ediţie a „Concursului de gătit la ceaun”, competiţie prin care au fost desemnaţi cei mai buni bucătari din cadrul pompierilor sătmăreni.

În deschidere copiii cadrelor s-au străduit să creeze cel mai frumos desen pe temă pompieristică, după care, au fost invitaţi să-şi arate chibzuinţa stingând cu apa din găleţele, grămăjoarele de hârtii aprinse pentru distracţia lor.

La concursul de gătit s-au înscris echipe, formate din cei mai pricepuţi bucătari din fiecare subunitate şi de la reşedinţă, câştigătorii, fiind premiaţi de Fundaţia „Turnul Pompierilor” şi de către sponsori.

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”, domnul Col. Nicolae Dima, le-a înmânat diplomele şi premiile competitorilor, mulţumindu-le tuturor concurenţilor pentru participare şi adresându-le felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută, nu în ultimul rând, dorim să ne transmitem recunoştinţa şi mulţumirile, sponsorilor care au contribuit la finanţarea acestei competiţii.

 

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!