Pompierii s-au jucat cu focul…sub ceaun la concursul de gătit organizat sâmbătă

HomeActualitate

Pompierii s-au jucat cu focul…sub ceaun la concursul de gătit organizat sâmbătă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a organizat sâmbătă, 11 septembrie a.c., a V-a ediţie a „Concursului de gătit

Cele mai frumoase fotografii de la Ziua Pompierilor! La mulți ani!
Incendiu la un service auto din Lazuri. Pompierii intervin
Acoperiș mistuit de flăcări la Negrești Oaș. O femeie și un copil au avut nevoie de îngrijiri medicale
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare a organizat sâmbătă, 11 septembrie a.c., a V-a ediţie a „Concursului de gătit la ceaun”, competiţie prin care au fost desemnaţi cei mai buni bucătari din cadrul pompierilor sătmăreni.

În deschidere copiii cadrelor s-au străduit să creeze cel mai frumos desen pe temă pompieristică, după care, au fost invitaţi să-şi arate chibzuinţa stingând cu apa din găleţele, grămăjoarele de hârtii aprinse pentru distracţia lor.

La concursul de gătit s-au înscris echipe, formate din cei mai pricepuţi bucătari din fiecare subunitate şi de la reşedinţă, câştigătorii, fiind premiaţi de Fundaţia „Turnul Pompierilor” şi de către sponsori.

Concursul s-a încheiat cu festivitatea de premiere, iar inspectorul şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Someş”, domnul Col. Nicolae Dima, le-a înmânat diplomele şi premiile competitorilor, mulţumindu-le tuturor concurenţilor pentru participare şi adresându-le felicitări tuturor participanţilor pentru prestaţia avută, nu în ultimul rând, dorim să ne transmitem recunoştinţa şi mulţumirile, sponsorilor care au contribuit la finanţarea acestei competiţii.

 

Sursa: ISU Someș Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0