Persoana potrivită pentru rochia dorită! Trei locuri din Satu Mare unde poți să îți faci rochia de vis

HomeLifestyle

Persoana potrivită pentru rochia dorită! Trei locuri din Satu Mare unde poți să îți faci rochia de vis

Rochia de seară este un must have al garderobei fiecărei doamne și domnișoare elegante și încrezătoare. Fie că mergi la o nuntă, la un majorat sau la

Cum a ajuns un brand sătmărean să îl îmbrace pe Horia Brenciu si orchestra lui. Colaborarere INEDITă
Pantone, culoarea anului 2017. Ce ținută cu această culoare propune un designer sătmărean
Colecția de rochii de mireasă a Ioanei Călin a impresionat la New York
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Rochia de seară este un must have al garderobei fiecărei doamne și domnișoare elegante și încrezătoare. Fie că mergi la o nuntă, la un majorat sau la un eveniment deosebit, cu siguranță ai întipărită în memorie o rochie de vis, perfectă pentru tine. Iar… ca rochia din vis să devină realitate, atunci trebuie să găsești omul potrivit care să îți îndeplinească dorința.

Cu siguranță rochia mult visată nu te așteaptă pe rafturile magazinelor, așa că îți sugerăm trei locuri din Satu Mare în care poți să îți coși o rochie la comandă.

  1. Creații vestimetare unicat, serie limitată şi personalizate by Karra Launi

karra-launi-2Karra Launi s-a născut din pasiunea de a crea piese vestimentare pentru fata sau fameia puternică și nonconformistă dar delicată și feminină cu un aer de mister careia îi place să se remarce prin rafinament și eleganță.
Creatiile vestimentare Karra Launi se remarcă prin feminitate și subtilitate alcătuite din drapaje și diferite detalii fine și feminine conferind un aer relaxant si boem.

 

 

 

2.Atelier by Ștrango Monica

monica-strango-1Monica Ștrango, și-a pus semnătura pe unele dintre cele mai reușite rochii purtate de sătmărencele iubitoare de frumos, rafinament și eleganță. Creațiile vestimentare create de Monica Ștrango reușesc să satisfacă de la cele mai simple până la cele mai sofisticate gusturi ale clientelor.

 

 

 

 

 

3.Diva by Liana Szilagyi

liana-szilagyiCreațile Lianei Szilagyi Coțan sunt dedicate femeilor sofisticate care vor să iasă din anonimat. Prin articolele vestimentare personalizate pe care le realizează la comandă, își exprimă nonconformismul și libertatea. Femeia Diva știe să se îmbrace alegând cu discernământ ceea ce i se potrivește , ceea ce-i dă farmec și îi reprezintă personalitatea și starea sufletească realizând echilibrul și armonia eleganței.

 

 

Designerii locali devin tot mai cunoscuți și mai apreciați pentru munca lor, iar sătmărencele pot intra în posesia unor creații unicat la prețuri accesibile.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!