Un pakistanez a crezut că fentează vigilența românilor. A fost oprit din drum în gara din Carei

HomeActualitate

Un pakistanez a crezut că fentează vigilența românilor. A fost oprit din drum în gara din Carei

Politiştii de frontiera din cadrul SPF Carei, în cooperare cu Poliţia TF Carei, au descoperit un cetăţean pakistanez, care intenţiona să treacă illega

S-a deschis rampa de urcare de pe Bulevardul Transilvaniei pe Podul Decebal
Accident de muncă la Draxlmaier. Un muncitor a căzut în cap de la înălțime
Trei ponturi că ai ajuns într-un salon de masaj potrivit
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Politiştii de frontiera din cadrul SPF Carei, în cooperare cu Poliţia TF Carei, au descoperit un cetăţean pakistanez, care intenţiona să treacă illegal frontier de stat pentru a ajunge în Marea Britanie.

Ieri, 5 octombrie a.c., in jurul orei 19.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Carei, impreuna cu lucratori din cadrul Poliţiei T.F. Carei, au depistat în gara CFR Carei, o persoană cu semnalmente afroasiatice.

Echipa mixtă a procedat la legitimarea bărbatului, moment în care s-a constatat că acesta nu are asupra sa niciun document de identitate.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Sectorului PF Carei, pentru verificări suplimentare. În urma acestora, s-a constatat faptul că bărbatul este cetăţean pakistanez în vârstă de 31 ani şi a intrat legal în ţară în baza unui pasaport valabil şi a vizei de scurtă şedere.

Pe timpul cercetărilor, persoana în cauză a declarat că intenţiona să treacă fraudulos frontiera in Ungaria cu intenţia de a ajunge în Marea Britanie.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă la trecere frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, persoana în cauză a fost predată lucrătorilor din cadrul Biroului pentru Imigrări Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!