Radu Roca este noul președinte al organizației municipale a PSD Satu Mare

HomeActualitate

Radu Roca este noul președinte al organizației municipale a PSD Satu Mare

Social democrații s-au mișcat rapid după plecarea lui Dorel Coica de la partid și nu au lăsat loc de prea multe ambiții și vâlvă în rândul organizație

Președintele Klaus Iohannis a refuzat propunerea PSD cu Sevil Sahhaideh premier
Vezi cine va reprezenta județul Satu Mare în Consiliul pentru Dezvoltare Regională al Regiunii de Nord-Vest
Ascultă discursul președintelui Iohannis rostit la Carei. Ți se pare că vorbește rar?
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Social democrații s-au mișcat rapid după plecarea lui Dorel Coica de la partid și nu au lăsat loc de prea multe ambiții și vâlvă în rândul organizației municipale.

Pentru că sunt presați de apropierea alegerilor și nu ar fi fost momentul unei bătălii interne pentru funcția de președinte al organizației municipale, social democrații au convenit ca organizația să fie preluată de Radu Roca, cel care a îndeplinit până acum funcția de președinte executiv. Acesta este președinte interimar până la viitoarea conferință județeană de alegeri.

”Domnul Radu Roca cunoaște foarte bine organizația municipală și are rolul de a dinamiza și mobiliza activitatea acesteia în perioada următoare. Îi mulțumim domnului Dorel Coica pentru ceea ce a făcut pentru partid în ultimii ani. Domnul Radu Roca are în spate o echipă de membri cu experiență dar și foarte mulți tineri, de care sunt convinsă că vor face o treabă foarte bună în municipiul Satu Mare”, a declarat președintele organizației județene a PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!