Cel mai tare dovleac de Hallowen e de fapt un tort. Oare cine îl va devora?

HomeActualitate

Cel mai tare dovleac de Hallowen e de fapt un tort. Oare cine îl va devora?

Acest weekend este unul plin de petreceri de Hallowen, sărbătoarea americană având o priză extrem de mare printre sătmăreni. Multe localuri vor organi

Cea mai impresionantă horă a unirii a fost făcută la Odoreu, în jurul unui imens foc de tabără
Luna iulie adună prietenii la masaj. Un abonament plătești și două le primești la jumătate de preț
Ca în filmele cu proști. Ce a pățit un sătmărean cu Dacia pe care o ține în curte de 15 ani
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Acest weekend este unul plin de petreceri de Hallowen, sărbătoarea americană având o priză extrem de mare printre sătmăreni. Multe localuri vor organiza petreceri tematice la care invitații vor veni costumați iar dovlecii sculptați vor fi în centrul atenției.

14732263_1113563738759673_5868607132309615594_n

Organizatorul unei petreceri a mers mai departe de atât și a decis să ofere musafirilor o surpriză suplimentară, respectiv un tort în formă de dovleac de Hallowen. Cofetăria „Fantezia Decor” a realizat acest tort care cântărește 6,6 kg, pentru care Alex a lucrat o zi întreagă pentru a-l aduce la forma prezentată. Tortul este unul extrem de atractiv, iar cei de la cofetărie afirmă că este în aceeași măsură și gustos, având o cremă de ciocolată.

Rămâne doar că cei care participă la petrecerile de Hallowen să speră că acel tort a fost comandat pentru petrecerea lor, ca astfel să afle și cât este de gustos.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!