Balurile Bobocilor revin la grandoarea de altădată. Vezi cine sunt concurenții de la Balul Bobocilor  CN „Ioan Slavici”

HomeLifestyle

Balurile Bobocilor revin la grandoarea de altădată. Vezi cine sunt concurenții de la Balul Bobocilor CN „Ioan Slavici”

Balurile Bobocilor au cunoscut în ultimii ani un picaj ca și interes din partea tinerilor, după ce aceștia au avut la dispoziție o serie de alte modal

Flavia Burzo, finalista la Miss & Mister Transilvania 2017
AU INCEPUT INSCRIERILE PENTRU MISS SI MISTER TRANSILVANIA 2017
Miss Carpați a fost desemnată la Satu Mare. Este Iulia Pop din Baia Mare
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Balurile Bobocilor au cunoscut în ultimii ani un picaj ca și interes din partea tinerilor, după ce aceștia au avut la dispoziție o serie de alte modalități de a se distra și de a-și petrece timpul liber. Unul din factori a fost și faptul că Balul Bobocilor nu mai era un spectacol în sine ci doar un eveniment destul de lipsit de culoare.

Se pare că cei de la Colegiul Național „Ioan Slavici” au simțit toate aceste lucruri și au găsit varianta câștigătoare de a organiza în acest an Balul Bobocilor, astfel încât acesta va avea loc cu casa de bilete închisă.

CNIS-tii or organiza balul 11 octombrie, de la ora 19, în Casa de Cultură a Sindicatelor. Se pare că interesul pentru ceea ce au pregatit cei de la Slavici, dar și pentru a-i susține pe concurenți este mare,dat fiind faptul că bilete s-au epuizat înainte cu două zile de ziua balului.

În concursul de frumusețe s-au înscris 16 persoane, opt fete și opt băieți, care vor încerca să își impresioneze colegii dar și să convingă juriul, în cadrul probelor, că ei sunt cei care merită titlu de Miss și Mister Colegiul Național „Ioan Slavici” 2016. Cei care nu au reușit să își cumpere bilete pot să regrete, pentru că CNIS-tii promit un spectacol pe cinste, care va fi încununat de reprezentația lui SHIFT, dar și pigmentat de umorul actorilor sătmăreni Vlad Mureșan și Sergiu Tăbăcaru.

În continuare vă prezentăm frumoșii concurenți din acest an de la Balul Bobocilor,pe perechi, așa cum se vor prezenta în concurs.

stefania-si-catalin

Stefania și Cătălin

petra-si-david

Petra și David

melisa-si-alex

Melisa și Alex

ionela-si-darian

Ionela și Darian

francesca-si-catalin

Francesca și Cătălin

cynthia-si-catalin

Cynthia și Cătălin

carina-si-george

Carina și George

alexandra-si-renato

Aleandra și Renato

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!