O nuntă reușită – vezi secretul meu

HomeLifestyle

O nuntă reușită – vezi secretul meu

Cei care am trecut prin perioada agitata a organizarii propriei nunti stim ca am pornit la drum cu gandul de a face ceva inedit, ceva nemaintalnit, o

Prima ediție a “Brâncuși Day“ la Satu Mare
Cel mai mare târg de nunți își deschide porțile pentru viitorii însurăței – vineri de la ora 12
Sute de dansatori în acest weekend la Ardud, la concursul de dans sportiv „Cupa Cetate Ardud”
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cei care am trecut prin perioada agitata a organizarii propriei nunti stim ca am pornit la drum cu gandul de a face ceva inedit, ceva nemaintalnit, o nunta cu adevarat speciala care sa ramana intiparita in memoria tuturor invitatilor. Unii am reusit, altii mai putin, cert e ca am incercat sa oferim celor dragi momente cu adevarat speciale, momente care sa ii faca sa se simta bine la evenimentul nostru.

Cu acelasi gand am pornit si eu – de a face din nunta mea un adevarat spectacol. Insa intrebarea mea era ce fel de spectacol ar putea implica emotional absolut toti invitatii deoarece nu voiam sa implic doar o parte din ei. Un spectacol de dans nu este atractiv pentru toata lumea, la fel si cel de muzica. Piesele de teatru nu sunt gustate nici ele de absolut toti invitatii, si, prin urmare am ajuns la concluzia ca un magician pentru nunta ar putea fi cu adevarat ceva senzational. Si intr-adevar asa a si fost.

Am hotarat sa caut din timp si sa nu las acest aspect pe ultima suta de metri mai ales ca nunta mea a fost in perioada verii, cea mai solicitata din acest punct de vedere. Am gasit exact ce aveam nevoie, am stabilit toate datele organizatorice si am semnat contractul, urmand sa punem la punct ultimele detalii cu cateva zile inainte de eveniment.

In mod evident am avut emotii cu privire la impactul pe care il va avea acest tip de spectacol. Cu toate ca cei mai captivati de numere de magie sunt copiii, trebuie sa recunoastem ca si noi, adultii, ne lasam prinsi de vraja si credem in povestile prezentate. Iar magia este una dintre energiile care te transporta intr-o alta lume de reprezentari. Asa ca, surpriza cu magicianul de la nunta mea a fost primita cu multa stupoare de invitati, dar fara un numar de nota 10 nu ar fi iesit atat de bine. Asa cum un tamplar priceput se deosebeste de unul novice, la fel se intampla si in cazul magicienilor.

Pentru cateva zeci de minute, nunta mea s-a transformat intr-o sala de spectacol. Invitatii au reusit sa se desprinda de realitate si sa paseasca intr-o alta lume, bucurandu-se de numerele incantatoare de magie. Pentru nunta mea, alegerea unui magician a fost cea mai inteleapta decizie.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!