Petrică Mureșan surprinde din nou. Piesa asta are potențial să devină hit și să o știe toată țara  – VIDEO

HomeLifestyle

Petrică Mureșan surprinde din nou. Piesa asta are potențial să devină hit și să o știe toată țara – VIDEO

Cunoscutul interpret sătmărean de muzică populară, Petrică Mureșan surprinde din nou publicul său, așa cum obișnuiește să o facă de când s-a lansat în

După ani de așteptare, copiii de la Grădinița Guliver au acoperiș nou
De luni începe curățenia de primăvară
A vrut să își curețe pământul, dar a incendiat peste 12 hectare de teren. Pompierii au „muncit” din greu să stingă focul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cunoscutul interpret sătmărean de muzică populară, Petrică Mureșan surprinde din nou publicul său, așa cum obișnuiește să o facă de când s-a lansat în lumea muzicii.

Acesta a renunțat în această toamnă la muzica populară, care l-a consacrat și a adoptat un alt stil, mai degajat, cu priză la un public mai larg. Acesta a lansat piesa „Câteodată râd, câteodată plâng”, împreună cu videoclipul filmat în Satu Mare în această săptămână și deja a devenit viral pe Facebook.

Foarte relaxat, cu chitara în brațe, Petrică Mureșan cântă sătmărenilor cu multă dragoste, piesa sa foarte dansantă având potențial de a deveni hit, astfel încât aceasta să fie pe buzele tuturor la toate evenimentele. Piesa a mai fost interpretată pe la diferite evenimente, la cerere, ceea ce a făcut-o și mai așteptată de către prieteni și fani, care de acum se pot bucura zilnic de ea.

Vă provocăm să ascultați piesa în continuare:

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!