Ioana Călin, invitată din nou la „Bucharest Fashion Week”, cel mai important eveniment de modă din România

HomeLifestyle

Ioana Călin, invitată din nou la „Bucharest Fashion Week”, cel mai important eveniment de modă din România

Creatoarea de rochii de mireasă Ioana Călin continuă să confirme în lumea modei și să reprezinte lumea modei din Satu Mare la nivel nașional și intern

Colecția de rochii de mireasă a Ioanei Călin a impresionat la New York
Pantone, culoarea anului 2017. Ce ținută cu această culoare propune un designer sătmărean
Cum a ajuns un brand sătmărean să îl îmbrace pe Horia Brenciu si orchestra lui. Colaborarere INEDITă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Creatoarea de rochii de mireasă Ioana Călin continuă să confirme în lumea modei și să reprezinte lumea modei din Satu Mare la nivel nașional și internațional. După o vară pe culmile succesului, cu prezentare de modă la New York Fashion Week, Ioana Călin încheie anul tot prin prezența la o prezentare de modă de top.

14650314_1320299567982180_8800602270107281614_n

Sătmăreanca a fost invitată să participe al doilea an consecutiv la Bucharest Fashion Week, cel mai important eveniment de modă din România,un eveniment exclusivist. Aceasta este cea de-a XXVI-a ediție a Bucharest FashionWeek, ediție în cadrul căreia va avea loc și Miss România, Top Model România, Romanian Fashion Awards dar si Gala Fotbalului Românesc. Evenimentele vor avea loc între 1 și 4 decembrie la Ambasad`or Events & Leisure.

Ioana Călin va fi prezentă cu o colecție de rochii de mireasă cu care speră să câștige din nousufletele publicului, așa cum a făcut-o de fiecare dată când și-a expus creațiile. Vă reamintim că anul trecut, în cadrul aceluiași eveniment, Ioana Călin a fost desemnată „Creatoarea de rochii de mireasă a anului 2015”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!