Mii de strudli au fost fost savurați la Festivalul Strudliului. S-a stat la rând zeci de minute

HomeActualitate

Mii de strudli au fost fost savurați la Festivalul Strudliului. S-a stat la rând zeci de minute

Seara de sâmbătă a fost dedicată de comunitatea svabilor sătmăreni unui nou motiv de bucurie și de a se întâlni cu prietenii, fie ei etnici germani, m

A lovit și a fugit. Autorul unui accident care a fugit de la locul faptei este dat în urmărire
Eroii Revoluție nu prea prezintă interes pentru sătmăreni. Manifestări lipsite de public
46 de persoane au ajuns la audieri după descinderile de la Turulung
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Seara de sâmbătă a fost dedicată de comunitatea svabilor sătmăreni unui nou motiv de bucurie și de a se întâlni cu prietenii, fie ei etnici germani, maghiari sau români. Festivalul Strudliului a strâns sute de persoane la Casa Schwab, locația fiind neîncăpătoare pentru publicul dornit să participe la eveniment.

img_4903 img_4904 img_4905

img_4917 img_4914

Seara a avut două părți, prima dedicată celor mici, acestora dându-li-se ocazia să prepare singuri propriul strudli, și cea de-a doua, dedicată adulților. Preparatul nemțesc, sățios, potrivit atât pentru fel de bază cât și de desert, a atras mulți interesați să ducă și acasă, familiei, câteva bucăți pentru degustat.

 

img_4915 img_4907 img_4929 img_4932

Rândul pentru a cumpăra strudli a fost extrem de lung și a durat extrem de mult, dat fiind faptul că de fiecare dată când se aducea la bucătărie o tavp cu strudli, acesta dispărea rapid la doi, maxim trei clienți.

img_4934 img_4912 img_4908 img_4918

Mii de bucăți de strudli au fost savurate în această seară, fie la eveniment, fie duși acasă, la pachet. Cei care au servit strudli la Casa Schwab au completat gustarea cu un pahar de lapte prins sau de vin, după gust.

img_4902 img_4924

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!