Cu ce te îmbraci de Revelion? Recomandările unui designer sătmărean, în funcție de locația aleasă pentru petrecere

HomeLifestyle

Cu ce te îmbraci de Revelion? Recomandările unui designer sătmărean, în funcție de locația aleasă pentru petrecere

Noaptea dintre ani este unul dintre cele mai importante momente pe care fiecare îl marchează după preferințe, dar un element comun aproape tuturor oam

Durere mare pentru unii șefi și șefuți din sistemul bugetar! Li se taie din salarii
Florin Mulcuțan și-a încurajat colegii pe care i-a lăsat la cârma Asociației Județene de Box să continue ridicarea pugilismului sătmărean
De marți începe dezinsecția în tot orașul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Noaptea dintre ani este unul dintre cele mai importante momente pe care fiecare îl marchează după preferințe, dar un element comun aproape tuturor oamenilor este că niciodată nu sunt singuri în această noapte. Când vine vorba de ținută, în special a doamnelor, pregătirle pentru noaptea dintre ani debutează cu mult înainte, de la studierea cataloagelor pentru a afla care este trendul sezonului, până la vizitarea magazinelor sau vizita la croitor, pentru a obține, la sfârșit, o ținută deosebită care să le scoată în evidență.

În funcție de locația în care alegeți să petreceți noaptea dintre ani, ținuta diferă, pentru că nu orice material, culoare și model se potrivește fiecărei posibile locații. Creatoarea de modă Larisa Cădar, creatoarea mărcii Karra Laumi are câteva sfaturi pentru doamnele care sunt încă indecise cu privire la ținuta pe care o vor aborda la trecerea dintre ani. Aceasta își prezintă punctul de vedere raportat la locul unde va fi organizată petrecerea.

„Dacă alegi să îți petreci noaptea dintre ani la restaurant, ținuta cea mai potrivită este rochia lungă din țesătură satinată sau catifea, un must have al acestui sezon. Cu siguranță vei atrage atenția, în funcție de culoarea pe care o adopti, culorile potrivite fiind roșul, negrul, albastrul, verdele sau nude. În functie de personalitatea ta, poți opta ca modelul rochiei să fie simplu, accesorizat cu cercei sau colier statement, sau dacă dorești să pui accent pe rochie, accesoriile vor fi simple, finuțe”, afirmă Larisa.

Pentru doamnele și domnișoarele care doresc să petreacă naoptea dintre ani într-un cerc mai intim, la o cabană sau  o petrecere acasă, recomandarea creatoarei este o ținută casual, cum ar fi o rochiță simplă, cu mâneci evazate sau decupată la umeri. Aceasta poate fi accesorizată cu o curea în talie.

Cei și mai petrecăreți de atât, respectiv cei care aleg un club pentru a întâmpina intrarea în noul an, au alte opțiuni vestimentare pentru a se potrivi locului și atmosferei.

„Dacă alegi să treci în noul an într-un club, poți opta pentru o rochie casual din paiete, accesorizată cu o pereche de cizme peste genunchi, în tendințe, sau un top transparent din dantela cu o fustă de lungime medie, crăpată puțin pe picior. În ambele variante vei atrage atenția.”, este recomandarea Larisei.

Tot ce rămâne de făcut în această situație este găsirea modelului perfect care să vă satisfacă gusturile, fie că îl achiziționați într-o sesiune de shopping, fie că vă creați ținuta la comandă.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!