O sătmăreancă și iubitul ei modelează piața de comunicare elvețiană

HomeActualitate

O sătmăreancă și iubitul ei modelează piața de comunicare elvețiană

1 Decembrie 2016 – Lausanne, Elveţia – O nouă agenţie de comunicare își pune amprenta pe industria elveţiană. Agenţia a fost fondată de doi tineri rom

Povestea emoționantă a sătmăreanului care conduce cel mai mare brand de caricaturi din România. A început afacerea cu 30 de lei în buzunar
Tiparul digital în sprijinul reușitei afacerii tale
De la bistro la sală de evenimente .Afacerea care a evoluat de la 50 la 250 de locuri
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

1 Decembrie 2016 – Lausanne, Elveţia – O nouă agenţie de comunicare își pune amprenta pe industria elveţiană. Agenţia a fost fondată de doi tineri români, Dan Gheorghe 27 și Magda Oltean. Cei doi s-au cunoscut ca studenţi în Lausanne la sfârșitul anului 2012. Dragostea lor pentru design, antreprenoriat și povești i-au motivat pe amândoi să facă un pas înainte în lumea comunicării de marcă.

Minthical – și-a făcut debutul în Lausanne, Elveţia, în urma relansării și evoluţiei sale din predecesorul său DGdesign. Agenţia se deosebește în această industrie prin implicarea sa activă în proiecte și prin abordarea creativă pe care o are faţă de fiecare proiect. De asemenea, agenţia își situează o parte din echipă într-un al doilea birou în București, aducând astfel proiectele într-un mediu foarte inovator și dinamic.

„Sub această structură am reușit să creștem într-un ritm alert și să atragem clienţi mari, precum și startup-uri inovative din zonă. De fapt, startup-urile sunt cele pe care le-am vizat când ne-am început activitatea acum patru ani. Am avut un succes incredibil în a atrage aceste organizaţii. Ne distingem și prin abordarea noastră unică, extrem de profesionistă care ne-a ajutat să construim relaţii profesionale cu clienţii noștri. Modul în care lucrăm e ceea ce ne deosebește în această industrie și atrage proiecte de la mărci cunoscute cum ar fi Nestle, Nespresso, Novartis, Merck, Weight Watchers și de asemenea companii locale în regiune cum ar fi Ecole hôtelière de Lausanne, IMD si Celgene” a declarat Dan Gheorghe, co-fondator și Director pe Dezvoltarea Afacerilor la Minthical.

Într-o eră digitală foarte competitivă, imaginea și renumele mărcii au devenit un punct focal pentru departamentele de marketing la nivel global, atât ca un mijloc de diferenţiere cât și ca o oportunitate de a atrage clienţi. Importanţa pe care o are astăzi o comunicare eficientă și eficace a mărcii, îngreunează din ce în ce mai mult concurenţa dintre companiile mici/startup-uri și omologii lor mai mari.

„Minthical este următorul pas în a ne dezvolta ca o companie și suntem încântaţi să pornim în această nouă călătorie. Suntem o echipă mică și dedicată care nu se sfiește de nici o provocare digitală. Facem eforturi să ne înţelegem pe deplin clienţii pentru a le oferi un serviciu de calitate. Când vine vorba de deservirea clienţilor, eu sunt sigură că trecutul meu în ospitalitate, dobândit ca absolvent al școlii hoteliere de la Lausanne, și-a lăsat amprenta și pe cultura agenţiei noastre. Noi nu legăm relaţii puternice doar cu clienţii noștri tradiţionali, o parte importantă a ADN-ului constând în a dărui ceva comunităţii. Odată cu începerea proiectului Design for Good și cu experienţa noastră, am reușit să creem sinergii cu organizaţii non-profit locale, dar și cu nume mai mari cum ar fi Make-a-Wish Elveţia sau Bookfeeding, pe care le ajutăm să își transmită poveștile și să își atingă scopurile” a adaugat Magda Oltean, cofondator și Manager de Conturi la Minthical.

 

Dedicat să fie unic și inovativ, Minthical își implică partenerii în procesul creativ și în dezvoltarea strategiei de comunicare a mărcii lor. Conceptul din spatele lui Minthical vine de la pasiunea și dedicarea fondatorilor săi, și a fost adus la viaţă cu ajutorul unei echipe dinamice și calificate, împreună compunând coloana vertebrală a tuturor operaţiunilor sale. Scopul este de a optimiza comunicarea de marcă și de a oferi propuneri de valoare clienţilor săi.

###

Minthical: Minthical Brand Stories oferă servicii personalizate pentru companii și persoane fizice, dezvoltând și promovând imaginea mărcii lor, atât în lumea digitală cât și în cea fizică. Serviciile firmei sunt divizate în patru categorii: design și identitate de marcă, design si programare web, producţie print și consultanţă pe partea de strategie. http://minthical.com

DGdesign: DGdesign a fost marca unei agenţii de comunicare cu sediul în Lausanne, Elveţia. A fost fondat în 2013 și a oferit o gamă largă de servicii de la identitate de marcă până la design și programare web precum și servicii de marketing. http://www.dg-design.ch

Seemly Brands Sàrl: este o companie privată înregistrată în 2016 în conformitate cu legislaţia elveţiană din Lausanne. Este o entitate care combină un număr de servicii în sinergie, Minthical fiind marca principală.

Dan Gheorghe: Dan s-a născut în București, Romania și a obţinut diploma de Master de la Business

School din Lausanne. A lucrat în diverse companii renumite atât în perioada studiilor cât și după finalizarea acestora, companii precum: Nestlé, Nespresso, Weber Shandwick și Ecole hôtelière de Lausanne. Nativ într-ale digitalului, Dan nu este străin pe reţelele de socializare, menţinând o prezenţă activă și implicându-se în numeroase proiecte personale și profesionale în lumea digitală.

Magda Oltean: Magda s-a născut în Satu Mare, Romania și a obţinut o diplomă de la renumita Ecole hôtelière din Lausanne în 2013. A lucrat pe diverse proiecte în perioada studiilor, atât în Elveţia pentru grupuri hoteliere precum Kempinski Hotels, cât și în China pentru MGM Resorts International. Având un parcurs în industria hotelieră, Magda aduce o bogată experienţă în gestionarea echipelor și asigurarea satisfacţiei clientului în toate etapele proiectelor. Experienţa ei atrage după sine o atenţie riguroasă la detalii și o abordare orientată spre rezultate atunci cândgestionează proiecte.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0