Trei ponturi că ai ajuns într-un salon de masaj potrivit

HomeLifestyle

Trei ponturi că ai ajuns într-un salon de masaj potrivit

  Realizarea unei acțiuni sau a unui lucru nou presupune mereu o reticență și o ezitare, pentru că necunoscutul sperie pe multă lume. În acest

Avalanșă de promoții în 2017 la masaj. Tudor Gherman surprinde toată concurența
Luna iulie adună prietenii la masaj. Un abonament plătești și două le primești la jumătate de preț
Unic în Satu Mare, locul de vis pentru orice viitoare mămică: salonul de masaj pentru gravide
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

 

Realizarea unei acțiuni sau a unui lucru nou presupune mereu o reticență și o ezitare, pentru că necunoscutul sperie pe multă lume. În acest condiții, atunci când totuși cineva își face suficient curaj să încerce ceva nou, este extrem de atent la tot din jur și uneori chiar debusolut, neștiind de fapt ce ar trebui să urmărească pentru a se simți în siguranță.

Este și cazul celor care trec pentru prima dată un salon de masaj. Aceștia se intersectează cu o lume nouă cu multe elemente și le este greu să identifice din prima elementele care să le confere siguranța că au ajuns într-un loc decent, de bun simț, care nu îi poate pune în nici un fel de pericol.

Tudor Gherman, maseor de meserie, are câteva ponturi pentru cei care urmează să treacă pentru prima dată pragul unui salon de masaj.

„În primul rând e vorba de impresia pe care ți-o lasă cel sau cea care urmează să te maseze. Maseorul trebuie să fie o persoane deschisă, caldă și calmă, pentru că acesta, pe lângă masaj, îți transmite și o parte din starea lui. Evitați să rămâneți la masaj la o persoană pe care o vedeți agitată și dezorientată.

Un al doilea lucru la care lumea ar trebui să fie atentă, este masa de masaj. Cât este de curată, cât este de bine întreținută, sunt elemente care definesc actul de masaj și seriozitatea salonului. Dacă masa de masaj este încălzită este un plus, dar dacă aceasta dă semne de deteriorare, ar trebui să vă puneți și voi niște semne de întrebare. Obligatorie este și folosirea cearșafului de unică folosință, de hârtie sau alt material. Fără acesta puteți refuza să vă așezați pe masă”, afirmă Tudor.

Un al treilea element pe care acesta îl recomandă să fie urmărit este atmosfera din salon, începând de la lumină, ambianță până la muzică, aceasta fiind bine să fie pornită încă de la început, pentru ca clientului să îi fie indusă starea de relaxare.

Cei care nu au cunoscut până acum experiența masajului sau sunt nemulțumiți de locul unde au fost până acum la masaj, sunt așteptați la salonul Glamour, din micro 17, strada jocului, UJ 5. Rezervări pe Facebook la Tudor Gherman Masaj

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!