Enikő Heil a câștigat marele premiu de la Mega Events. Vezi la cine a mai venit moșul mai devreme

HomeLifestyle

Enikő Heil a câștigat marele premiu de la Mega Events. Vezi la cine a mai venit moșul mai devreme

Firma de organizări de evenimente, Mega Events a desemnat câștigătorii concursului de Crăciun. Organizatorii sătmăreni au pus la bătaie, alături de pa

Sătmărenii, amatori de vacanțe scumpe: „ Nu acceptă pachete la hoteluri 2 stele, minim de la 3”. Vezi care au fost destinațiile preferate
Recunoașteți destinația din fotografie? E locația preferată de sătmăreni pentru concediul de vară
Sătmărenii au cumpărat vacanţe de peste 80.000 euro de Black Friday. Vacanțele în Thailanda s-au dat în 30 de minute
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Firma de organizări de evenimente, Mega Events a desemnat câștigătorii concursului de Crăciun. Organizatorii sătmăreni au pus la bătaie, alături de partenerii lor patru premii generoase pentru cei care s-au înscris la concurs. Procedura a fost una simplă, oricine cunoștea o pereche care urmează să facă nuntă în 2017 sau 2018 putea să eticheteze numele viitorilor miri într-o postare și era automat înscris în concurs.

Acesta a fost primul concurs în care atât viitorii miri cât și prietenii lor care îi înscriu câștigă. Două perechi și prietenii lor au fost răsplătite pentru înscrierea în concurs.

Enikő Heil va merge într-un city break oferit de cei de la Paralela45. Aceasta va petrece un weekend la hotelul Termal 3* din Hajduszoboszlo , cu acces la Aquapalace. Perechea înscrisă de ea, respectiv Syntia Bontea și Norbert au câștigat un buchet de mireasă oferit de cei de la Party Service, firma de decoruri care face fiecare nuntă să fie una specială. 

Pentru cel de-al doilea premiu a fost extrasă la sorți Adriana Corodan, cea care va beneficia de un tort din partea cofetăriei Tyrol. De asemenea, prietenii înscriși de ea, Matecsa Ingrid și Adrian vor avea parte de o ședință foto oferită de fotografa Anna Alcazar, fotograf de nuntă și de produse.

15683286_1327338500670570_108993427_n

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!