Veste proastă pentru cei cu drum de București. Lovitură dată de CFR sătmărenilor!

HomeActualitate

Veste proastă pentru cei cu drum de București. Lovitură dată de CFR sătmărenilor!

Sătmărenii care vor merge la București vor trebui să coboare la Baia Mare, în Maramureș pentru a schimba trenul. Informația a fost făcută publică în a

Deputatul Magyar Lorand se ia în piept cu CFR și îi critică pentru scoaterea cursei Satu Mare- București
Succes pentru un deputatul Magyar Lorand: „Se păstrează cursa Satu Mare-București și există șanse de regularizare a cursei Halmeu-Satu Mare”
Protest al angajaților CFR. Activitatea a fost oprită două ore
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Sătmărenii care vor merge la București vor trebui să coboare la Baia Mare, în Maramureș pentru a schimba trenul. Informația a fost făcută publică în această seară de către președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

“Am aflat cu stupefacție și e un lucru care nu ține de Consiliul Județean ca din 1 aprilie 2017 toate trenurile care porneau din Satu Mare spre București vor fi mutate la Baia Mare și vor porni de acolo. Această decizie a fost luată pentru că secțiunea dintre Medieș si Baia Mare necesită mari investiții, pentru că acolo se circulă doar cu 30 km/h.  Eu o să fac lobby cât pot de mult, dar repet că nu intră în atributiile consiliului judetean sa ia aceasta decizie” a declarat Pataki Csaba la evenimentul ”Business and Local Community” organizat în această seară de cei de la DRW Satu Mare.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!