La mulți ani, Petrică Mureșan!

HomeLifestyle

La mulți ani, Petrică Mureșan!

Îndrăgitul interpret de muzică populară, sătmăreanul Petrică Mureșan, a ajuns la ceas aniversar. Acesta mai adaugă un an la experiența de viață și la

Artista Andrada Bârsăuan se pregătește de cununie – 2 nunți, peste 1000 de invitați și peste 10 perechi de nași
Peste 200 de pitici din județ se întrec în cântece și dansuri populare, duminică, la Odoreu
O maramureșeancă, marea câștigătoare a festivalului Rozmarin în colțu’ mesii, de la Medieș, ediția 2017
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Îndrăgitul interpret de muzică populară, sătmăreanul Petrică Mureșan, a ajuns la ceas aniversar. Acesta mai adaugă un an la experiența de viață și la cunoștințele dobândite, un an în care a continuat să fie aproape de sufletele sătmărenilor și a celorlalți oameni care îi îndrăgesc muzica, prin cântecele sale.

Petrică Mureșan s-a născut la 28 februarie 1976 și împlinește astăzi 41 de ani. Nu a fost cântăreț de mic copil, având și alte ocupații, dar acest lucru nu face altceva decât să demonstreze că atunci când omul își dorește ceva cu adevărat și atunci când există o pasiune adevărată pentru un anumit domeniu, nimic nu îl poate împiedica să reușească.

Ascensiunea muzicală a lui Petrică Mureșan a fost una sănătoasă, evoluând de la an la an, de la spectacol la spectacol, ajungând ca în prezent să fie artistul etalon al județului, cel care poartă Satu Mare la cele mai importante festivaluri și emisiuni de folclor. Petrică Mureșan este căsătorit și are doi copii, o fetă și un băiat.

Cu această ocazie, Ziarul ObiectivSm îi urează un călduros și sincer „La mulți ani” dorindu-i totodată multă sănătate, putere de muncă și momente frumoase alături de familie și cei dragi.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!