Furt dintr-o școală din Tășnad. Doi colegi l-au lăsat fără telefon pe un al treilea

HomeActualitate

Furt dintr-o școală din Tășnad. Doi colegi l-au lăsat fără telefon pe un al treilea

În data de 20.03.2017, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Tășnad, au fost sesizați cu privire la un furt comis într-o școală gim

Un tânăr de 18 ani din Tîșnad a fost lăsat fără portofel de un alt tânăr
Un tânăr care a furat un portofel din ștrandul Tășnad, prinsă la mai bine de o lună de la comiterea faptei
Un bărbat din Tășnad a fost prins după ce a dat o sparge de 1 Mai
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În data de 20.03.2017, în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Tășnad, au fost sesizați cu privire la un furt comis într-o școală gimnazială din Tășnad.

Din primele investigaţii efectuate la fața locului s-a constatat că în data de 20.03.2017, unui elev de 14 ani,   care se afla la cursuri,  i-a fost sustras de către autori necunoscuți un telefon mobil din ghiozdan, cauzându-i un prejudiciu în valoarea de 450 lei .

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii tășnădeni din cadrul Compartimentului Investigaţii Criminale și Proximitate, în cursul zilei de ieri, aceștia au reușit  identificarea  a doi minori de 13 și 14 ani,  ambii din Tășnad, colegi de clasă cu persoana vătămată, bănuiți de comiterea furtului.

În fapt, cei doi minori profitând de faptul că în una din pauze  nu afla nimeni în sala de clasă, au sustras telefonul din ghiozdanul persoanei vătămate.

Prejudiciul a fost recuperat  și predat persoanei vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228 alin. 1 din Codul Penal.

 

Sursa: IPJ Satu Mare

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!