Lasă primăvară să îți intre-n suflet și în șifonier. Magazinul Unique ți-o oferă pe umeraș

HomeLifestyle

Lasă primăvară să îți intre-n suflet și în șifonier. Magazinul Unique ți-o oferă pe umeraș

Cât de frumoase sunt ultimele zile. Soare, temperaturi numai bune de renunțat la geacă și eșarfă, plimbare, aer curat, natură. E cu adevărat primăvară

Cum a ajuns un brand sătmărean să îl îmbrace pe Horia Brenciu si orchestra lui. Colaborarere INEDITă
Zeci de copii sunt abandonați anual la naștere în Satu Mare. Asistentele și medicii sunt primii părinți, care le aduc de acasă haine și pampers
Fii unic, îmbrăcat de la Unique. Cinci motive să își reîmprospătezi garderoba de la magazinul Unique
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Cât de frumoase sunt ultimele zile. Soare, temperaturi numai bune de renunțat la geacă și eșarfă, plimbare, aer curat, natură. E cu adevărat primăvară și parcă și pofta ta de viață e mai mare.

IMG_7461 IMG_7525

 

Doar că nimic nu e veșnic și la un moment dat și aceste zile vor trece. Noroc că tu poți face ca sentimentul acesta de bucurie să mai rămână. Cum? Fă o vizită la magazinul Unique, dă un refresh garderobei tale iar ea îți va da bucuria unei primăveri de fiecare dată când vei deschide dulapul.

 

Magazinul Unique situat în galeria Auchan și-a reîmprospătat stocul de marfă, aducând articole de îmbrăcăminte dedicate sezonului de primăvară. Fie că ai nevoie de un tricou mai lejer, de o pereche de pantaloni mai subțiri pentru o plimbare într-o zi însorită, sau de ce nu, de un costumaș elegant de Paște sau o ținută pentru birou, aici ai șansa să le găsești pe toate. Mai sobre, deschise la culoare, sau inflorate, în funcție de ocazia cu care dorești să le porți, la magazinul Unique poți să le încerci pe toate iar mai apoi să iei acasă doar ceea ce te reprezintă. Și dacă tot îți dedici o parte din zi cumpărăturilor, joacă-te cu moda și accesorizează-le cu o poșetă atunci când le încerci.

IMG_7485 IMG_7556 IMG_7466

 

Și nici nu trebuie să îți lași iubitul sau soțul să aștepte pe margine, pentru că la magazinul Unique găsește și el o ținută potrivită pentru orice eveniment. O pereche de pantaloni într-o nuanță deschisă, să îi amintească de veselia sezonului, o cămașă numai bună de purtat cu o pereche de jeansi, la birou sau chiar o ținută sport pentru o ieșire pe tereasă, sunt la dispoziția lui. Toate articolele sunt de-o calitate și o execuție atât de bună încât tot ceea ce îți rămâne de ales e mărimea, căci în rest totul va fi pe gustul tău.

IMG_7583 IMG_7579 IMG_7569

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!