Tradiție și sclipire de Paști, cu o singură piesă vestimentară: ia tradițională

HomeLifestyle

Tradiție și sclipire de Paști, cu o singură piesă vestimentară: ia tradițională

Mereu perioada premergătoare sărbătorilor reprezintă un stres pentru multe doamne și domnișoare, mai ales când vine vorba de garderobă și de combinați

Accident în Carei. Șoferul a lovit și a fugit
Provocarea pentru sătmărenii cu dorință de aventură și adrenalină vine din Maramureș
Accident din cauza neatenţiei lângă Carei
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Mereu perioada premergătoare sărbătorilor reprezintă un stres pentru multe doamne și domnișoare, mai ales când vine vorba de garderobă și de combinația de articole vestimentare. Unele cămăși sunt vechi, altele parcă nu se potrivesc momentului,unele s-au demodat de când sunt ținute în dulap, iar la shopping nu este timp să ajungă și poate și fondurile sunt destul de limitate.

Soluția pentru această situație de criză este una simplă și la îndemână. Ia tradițională sau cămășile cu motive tradiționale te pot scoate din impas mereu, indiferent de eveniment, locație și perioadă din an. O ie purtată la o pereche de blugi sau poate la o fustă mai sobră nu doar că te salvează de la un eșec vestimentar dar te și scot în evidență și te întorc puțin ca trăiri la sărbătorile pline de tradiție și însemnătate de altădată.

ie-f37 ie-f7 ie-f33

Și totul este la un preț extrem de accesibil, în limitele oricărei alte piese vestimentare pe care ați fi cumpărat-o dintr-un centru comercial. Dar avantajul este că aceasta o puteți purta de încă multe ori, la alte ocazii. Un alt avantaj e faptul că acum o puteți cumpăra online, printr-o simplă navigare pe Facebook, cu un mesaj pe pagina Costume și ii tradiționale – Bianca Sas, ea urmând să fie trimisă la dumneavoastră prin curier în câteva zile.

Iar dacă doriți să fiți și unică, nu doar deosebită, puteți alege și un șal cu motive tradiționale care va completa perfect ținuta dumneavoastră. Acestea sunt unicate iar modelele pe care le puteți admirapepagina de Facebook sunt doar orientative. Nu este exclus ca în pachetul pe care îl veți primi de la curier să își facă loc și un mic accesoriu, un bonus, dacă atunci când veți face comanda prin mesaj privat veți spune că știți de codul promoțional reprezentat de cuvântul „Tradiție”.

Puteți vedea mai multe produse și face comanda dând click aici.

ie-esarfă21 ie-esarfă20 ie-esarfă2

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!