Vrei un eveniment discret, ferit de ochii lumii? Aici e locația perfectă

HomeActualitate

Vrei un eveniment discret, ferit de ochii lumii? Aici e locația perfectă

Ai de organizat un eveniment discret, retras, unde nu dorești să ajungă „întâmplător” vreun cunoscut sau să „aterizeze” cineva neinvitat? Motel Yago e

Cea mai periculoasă groapă din Satu Mare. Groapa a rezistat în trei rânduri autorităților
Un grup de sătmăreni, model de bună practică pentru toți românii. Cum s-au mobilizat pe facebook pentru a schimba localitatea
Locuitorii de pe Ostrovului, verificați dis de dimineață. 26 au fost evacuați
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Ai de organizat un eveniment discret, retras, unde nu dorești să ajungă „întâmplător” vreun cunoscut sau să „aterizeze” cineva neinvitat? Motel Yago e locul unde discreția ta e asigurată și distracția garantată.

Situat la marginea orașului, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, la ieșirea din oraș spre Dorolț, motelul dispune de un restaurant care poate găzdui evenimente până la 120 de persoane și unde buna dispoziție este la ea acasă. Preparatele din bucătăria românească se completează bine cu cele din bucătăria internațională, savoarea fiind principala calitate a acestora. Iar prețurile sunt mai mult decât accesibile pentru toate buzunarele.

Marele avantaj al locației sunt locurile de cazare, astfel încât motelul Yago fiind locul perfect și pentru cei care au un eveniment cu mulți invitați din afara orașului, sau, de ce nu, pentru o petrecere care se dorește să țină până în zori și poate chiar să continue de dimineață. Peperioada verii terasa din spate, la fel de retrasă și liniștită poate fi de asemenea un loc excelent pentru o zi de naștere, un botez sau o stare civilă.

 

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!