Ai auzit că se deschide magazinul Bunica Geta? Ce poți cumpăra de aici?

HomeLifestyle

Ai auzit că se deschide magazinul Bunica Geta? Ce poți cumpăra de aici?

Acum ai posibilitatea de a găsi alimente de calitate, naturale, cam tot ceea ce înseamnă hrană organică. În magazinul nostru prietenos vei fi fermecat

O persoană din Viile Satu Mare s-a plâns prefectului că din cauza primăriei este pe cale să piardă fonduri europene
Ce contează în Satu Mare : “And the winner is : CIȘMEAUA”
Accident mortal în Căuaș. Un tânăr de 24 de ani, proiectat prin parbrizul mașinii
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Acum ai posibilitatea de a găsi alimente de calitate, naturale, cam tot ceea ce înseamnă hrană organică. În magazinul nostru prietenos vei fi fermecat de spectacolul de arome și culori ale ingredientelor, ale produselor care sunt ideale pentru sănătate.

Vino din februarie și te vei convinge singur! Tot mai mulți oamenii își doresc să mănânce sănătos, să aibă grijă de organismul lor, să fie plini de energie și bună dispoziție. Pentru aceasta ei caută să consume doar produsele naturale, tradiționale, eco, bio, raw, vegan și plafar, care sunt sigure, care au certificat care atestă mediul eco din care provin. Astfel de produse le puteți găsi la magazinul Bunica Geta din Satu Mare!

Menționăm că vom deschide Bunica Geta undeva în februarie și vom anunța data exactă la final de ianuarie. După deschiderea magazinului vom încerca să depunem toate eforturile să dăm drumul și la site. Urmăriți pagina Bunica Geta de pe Facebook pentru mai multe informații și sfaturi utile.

Doar la Bunica Geta găsești produse ecologice proaspete!

Cu siguranță îți dorești să cumperi produse de bună calitate. Acum le poți găsi în magazinul de sănătate Bunica Geta! Vino la magazin pentru a te convinge singur, de calitatea produselor naturale, proaspete, de specialitățile tradiționale care sunt aduse direct de la producătorii locali de la noi din zonă, de alimentele ecologice care nu se găsesc la orice alt magazin alimentar.

După cum știți producătorii locali din județul Satu Mare fac produse într-adevăr biologice, 100% naturale, pun foarte mult suflet și dragoste în munca lor, sunt mari gospodari. Dacă vom cumpăra produsele lor îi spijinim în ceea ce fac, să ducă tradiția mai departe, iar cel mai important este că avem grijă de sănătatea noastră, alegând o alimentație care ne poate ajuta să facem față vieții stresante de zi cu zi.

Ne dorim ca toți sătmărenii să fie mulțumiți de produsele noastre. În plus inima noastră bate pentru producătorii din regiunea noastră, care au produse proaspete realizate din ingrediente de calitate, sănătoase. Ne dorim să aducem la magazin produse ecologice dn zona noastră pentru ca să susținem pe acești producători ce sunt o mândrie pentru Satu Mare.

Dacă ții la sănătatea ta, încearcă întotdeauna să alegi alimente de calitate, care sunt o sursă ideală de hrană. Vino la magazinul Bunica Geta pentru a cumpăra din produsele delicioase. Te invităm încă de pe acum la magazin! Echipa noastră așteaptă cu nerăbdare vizita ta!

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0