Un autocar cu sătmăreni a pornit spre București pentru Protestul Diasporei

HomeActualitate

Un autocar cu sătmăreni a pornit spre București pentru Protestul Diasporei

Un autocar cu sătmăreni a pornit în această noapte spre București, pentru a lua parte la Protestul Diasporei, alături de românii veniți din străinătat

Un motociclist nu a păstrat distanța și a intrat într-un autoturism
PROFESIA DE POLIȚIST PREZENTATĂ ÎN CASTELUL ERHARD
Triplă crimă la Apa. Criminalul a aranjat victimele în curte
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Un autocar cu sătmăreni a pornit în această noapte spre București, pentru a lua parte la Protestul Diasporei, alături de românii veniți din străinătate pentru a cere socoteală Guvernului.


Deplasarea de la Satu Mare a fost organizată de cei de la trupa ARMA, care au pus la dispoziția sătmărenilor un autocar cu care să se facă deplasarea. Cei de la ARMA sunt recunoscuți pentru aciditatea cu care se adresează în versurile pieselor lor guvernului și modul în care expun ceea ce se întâmplă în România.

Protestarii sătmăreni se vor alătura celorlalți protestatari veniți din toate colțurile țării dar și din străinătate, pentru a protesta față de acțiunile recente ale celor care se află la putere.

Pe drumul spre București, cei de la ARMA au comentat ieșirile publice ale celor de la PSD la adresa lor și a versurilor lor, în care critică PSD și Guvernul.


Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!