SprayTech, locul din Satu Mare unde mașinile își recapătă din nou strălucirea

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

O mașină este pentru tot mai multă lume o necesitate a zilelor noastre iar pentru unii mașina ajunge un membru al familiei, indisponibil, motiv pentru care caută să îi ofere cele mai bune condiții și tratamente.

Tocmai pentru acești sătmăreni care pun preț pe mașina lor și o privesc mai mult decât un simplu mijloc de transport, la Satu Mare s-a deschis tinichigeria și vopsitoria auto SprayTech, pe strada Pinului, peste drum de Auchan.

Investitorii din această afacere nu s-au uitat la preț când a venit vorba de dotarea „garajului”, cumpărând cel mai modern echipament disponibil pe piață pentru lucrările de vopsitorie și uscare a vopselei, dispunând de o cameră de uscare, unde mașina este introdusă pentru uscare, astfel încât vopseaua să nu curgă sau să rămână pete de uscare neuniformă. Totodată cei de la SprayTech sunt dotați cu lămpi de uscare UV pentru uscarea rapidă a tratamentelor aplicate caroseriei înainte de vopsire.

De la deschidere și până în prezent, în cele câteva luni, zeci de mașini au fost aduse la SprayTech pentru a li se reda strălucirea și a fi aduse cât mai aproape posibil de felul în care arătau atunci când au ieșit din fabrică. Recent un BMW X5 a ajuns pe mâna băieților de la SprayTech, cu probleme clasice de bară crăpată, vopsea uscată și umflată și dâre de vopsea prelinsă de la o vopsire anterioară făcută amatoricește. După o săptămână de muncă mașina se prezintă ca nouă iar proprietarul a fost extrem de încântat de lucrare.
Acesta a primit 3 ani garanție pe vopsea, astfel încât să nu mai aibă nici cea mai mică grijă cu privire la strălucirea mașinii.

Cei care aveți nevoie să redați strălucirea mașinii voastre, puteți să luați legătura cu cei de la SprayTech prin datele de contact din poza de mai jos.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *