Olimpia umană. Planurile lui Ciprian Bretan, noul membru al Consiliului de Administrație

HomeActualitate

Olimpia umană. Planurile lui Ciprian Bretan, noul membru al Consiliului de Administrație

Consiliul de Administrație al Olimpiei a fost modificat în cadrul ședinței de consiliu local din data de 30 iunie. În urma acesteia, un noumembru al c

Interes major pentru trialul pentru înființarea echipei de fotbal a Voluntarilor Olimpiei
Jandarmii sătmăreni, între cei mai buni fotbaliști din Jandarmeria Română
Olimpia a rămas fără jucători și staff după ce 20 de persoane au părăsit echipa. Se vorbește de o echipă nouă
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Consiliul de Administrație al Olimpiei a fost modificat în cadrul ședinței de consiliu local din data de 30 iunie. În urma acesteia, un noumembru al consiliului a ajuns Ciprian Bretan, o voce a unei părți a galerie, un fan înfocat care a contestat virulent de fiecare dată deciziile pe carele-a considerat greșite din partea fostei conduceri a clubului. Acesta are și câteva planuri pe termen scurt pentru Olimpia, care țin de imaginea clubului și de interacțiunea dintre echipă și sătmăreni.

„a. Sarbatorirea in cursul anului curent (cel mai tarziu de Craciun) a implinirii a 95 de ani de fotbal in Satu Mare
b. Organizarea unui amical cu o echipa de top cu intrarea exclusiv pe baza de abonament pentru refidelizarea spectatorilor. Tombola pentru acestia .
c. Infiintarea unui SRL pentru a putea desfasura activitati care nu intra in domeniul asociatiei sportive.
d. Infiintarea la stadion si online a unui magazin de prezentare cu materiale promotionale specifice echipelor de fotbal.
e. Imbunatatirea conditiilor de la stadion: sursa de apa potabila, amenajarea unor toalete decente, comercializarea de produse alimentare si bauturi racoritoare la un pret decent.
f. Amplasarea de turnicheti simpli cu cititor de cod de bare (in genul celor de la metroul bucurestean) si deschiderea mai multor intrari/iesiri.
g. Discutii cu institutiile competente pentru relaxarea conditiilor de intrare in stadion.
h. Negocierea cu transurban a gratuitatii transportului in comun cu o ora inaintea si o ora dupa terminarea meciului pentru liniile de autobuz care ajung in apropierea stadionului.
i. Infiintarea intr-un sector separat a Tribunei copiilor unde parintii insotiti de copii sa aiba acces gratuit. Organizarea in acest sector de activitati specifice copiilor cu ajutorul unor animatori.
j. Declararea site-ului www.fcolimpia.ro site oficial al clubului.
k. Incercarea obtinerii numelui FC Olimpia Satu Mare (fara nicio alta componenta)
l. Publicarea lunara, online, a unui raport detaliat de venituri si cheltuieli, a actiunilor si a strategiilor din club, pentru o transparenta totala in ceea ce priveste activitatea clubului.
m. Organizarea si publicarea imediata a rezultatelor unui audit (de preferat din exterior) care sa arate situatia reala a clubului in acest moment.”, scrie Ciprian Bretan despre planurile sale pentru Olimpia pentru perioada imediat următoare.

Modificările pe care el le propune ar face clubul mai uman și mai plăcut pentur sătmăreni, rezultatul pe termen lung urmând să fie un număr mai mare de sătmăreni în tribune, maiconectați cu fenomenul fotbalistic și totodată creșterea calității actului fotbalistic. Ciprian Bretan a completat pentru www.obiectiv-sm.ro că nu va fi un „yes man” în consiliu, și va contesta de fiecare dată o decizie pe care nu o va considera potrivită, pentru că nu dorește ca în consiliul de administrație să fie doar un susținător în orb al ceea ce se propune din partea actualei conduceri.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!