Bătrân de 90 de ani purtat pe drumuri pentru o literă: „ Ai de mine cât mă poartă”

HomeActualitate

Bătrân de 90 de ani purtat pe drumuri pentru o literă: „ Ai de mine cât mă poartă”

Rogojanu Gheorghe este un bătrân de 90 de ani care a ajuns să bată drumul țării de câteva luni de zile pentru a-și rezolva cea mai arzătoare problemă

DISPĂRUTĂ DE O SĂPTĂMÂNĂ! Familia vă cere ajutorul să o găsească cât mai repede
Ardudul a rămas sub ape după furtună din aceasta seară
Un tânăr din Oaș, mort în Anglia după ce și-a tăiat gâtul cu drujba
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Rogojanu Gheorghe este un bătrân de 90 de ani care a ajuns să bată drumul țării de câteva luni de zile pentru a-și rezolva cea mai arzătoare problemă înainte de a-și încheia socotelile cu această lume, averea. Recent, bătrânul a primit titlul de proprietate pentru toate bunurile sale, pentru terenurile pe care le are în posesie și pentru casă. Doar că în loc să îi aducă o bucurie și o liniște, titlul de proprietate mai mult îl punepe jar.

Bătrânul, de loc din orașul Negrești Oaș, are numele greșit pe titlul de proprietate, numele acestuia fiind notat fără ultima literă, respectiv „u”. Pentru că el cunoaște legea și știe că această litera ar da bătăi multe de cap urmașilor săi când ar veni momentul de a utiliza terenurile, bătrânul a dorit să rezolve problema schimbării numelui din titlul de proprietate acum până este în puteri. În mod normal nici procesul nu trebuia să fie unul greu, doar că acesta durează de atâta timp încât omul a ajuns la capătul răbdării. Acesta a făcut o cerere în luna martie, adresată primăriei Negrești Oaș pentru modificarea titlului și eliberarea unuia nou unde să fie numele său specificat corect, dar acesta nu a primit nici un răspuns de atunci. Speriat ca nu cumva să fie uitat sau dat la o parte, omul s-a adresat și Instituției Prefectului pentru a cere ajutor.

„Ai de mine cât mă poartă domnule. Am ajuns aici la dumneavoastră că nu mai știam ce să fac”, afirmă bărbatul în fața comisiei de la Prefectură.

Deoarece nu avea asupra lui numărul de înregistrare al cererii adresate către primăria Negrești Oaș, bărbatul a fost întors acasă pentru a afla acest număr și mai apoi să facă o petiție către Instituția Prefectului, ca mai aceasta să ceară primăriei Negrești Oaș să grăbrească răspunsul către cetățean.

La ieșirea din sala de audiențe bătrânul a tras adânc aer în piept pentru a prinde putere să meargă mai departe, afirmând în același timp:

„Am eu mai multe probleme, dar pe asta vreau să o văd odată rezolvată”.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!