Orașul Ardud se pregătește de o nouă călătorie în timp la MedievArtFest Ardud

HomeActualitate

Orașul Ardud se pregătește de o nouă călătorie în timp la MedievArtFest Ardud

Orașul Ardud s-a remarcat în ultimii ani în viața culturală din județul Satu Mare prin evenimentele culturale de calitate pe care le-ar organziat, reu

Urmează un weekend medieval la Ardud. Vezi programul Festivalului MedievArtFest
Festivalul Medieval MedievArtFest Ardud a mai scris o filă de istorie
Un investitor austriac a vrut să facă fabrică de îmbuteliere a apei plate și minerale lângă Satu Mare…de ce le-a eșuat planul
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Orașul Ardud s-a remarcat în ultimii ani în viața culturală din județul Satu Mare prin evenimentele culturale de calitate pe care le-ar organziat, reusint să treacă de bariera de organizare a unei simple zi de oraș. Cei însărcinați cu viața culturală a orașului au reușit să gândească o strategie și niște evenimente care să pună în evidență Cetatea din Ardud și frumusețea și istoria acestui loc. Festivalul MedievArtFest aduce în fiecare an un puternic aer istoric în orașul Ardud, purtând în timp vizitatorii, până pe vremea dacilor.

Și în acest an festivalul va avea loc cu aceeași amploare din anii anteriori, fiind prezente toate ordinele din anii trecuți, spectacolul costumelor și a lumii antichității. Evenimentul din acest an va avea loc în perioada 22 – 24 iulie și va fi pus sub amprenta operei lui William Shakespeare.

MedievArtFest își dorește să atragă un număr mare de turiști și în acest an, în primul rând prin izul puternic istoric al evenimentului și mai apoi prin programul artistic în concordanță cu evenimentul, care va avea loc.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!