Dorel Coica a renunțat la mandatul de consilier local. Ciprian Craciun îi la locul

HomeActualitate

Dorel Coica a renunțat la mandatul de consilier local. Ciprian Craciun îi la locul

Dorel Coica a fost ultimul consilier local de pe lista de la alegerile locale care nu a depus jurământul, după ce a fost validat pentru ocuparea acest

Provocare pentru părinți și copii! Fă-ți copilul cavaler sau prințesă la MedivArtFest Ardud
Au vrut să facă o „liniuță” dar au sfârșit în copac. Accident în Carei
Accident în Negrești Oaș între două șoferițe. O persoană a ajuns la spital
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Dorel Coica a fost ultimul consilier local de pe lista de la alegerile locale care nu a depus jurământul, după ce a fost validat pentru ocuparea acestei funcții. Acesta a așteptat să vadă cum se așează lucrurile în consiliul local, lucru pe care l-a declarat chiar după ce pierduse alegerile. La acel moment Dorel Coica a afirmat că nu continuă ca și consilier local, asta dacă cei de la UDMR vor ține cont și de consilierii locali PSD atunci când împart posturile în comisiile de specialitate din consiliul local.

După o lună de zile de la data alegerilor se pare că Dorel Coica a decis oficial să se retragă din consiliul local, conform celor declarate de unele surse din PSD. Conform liste de consilieri locali depusă la începutul campaniei electorale, următorul care este eligibil pentru ocuparea funcției de consilier local este Ciprian Crăciun, cel care cel mai probabil va fi și validat și va depune jurământul la următoarea ședință de consiliu local.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!