Dorel Coica intră în lupta internă pentru șefia PSD Satu Mare

HomeActualitate

Dorel Coica intră în lupta internă pentru șefia PSD Satu Mare

Partidul Social Democrat din Satu Mare mai are aproximativ o săptămână până la alegerea unui nou președinte al organizaței județene, după ce interimat

Accident în intersecția groazei de la Bila. Din fericire nu a fost nici o victimă
Pietonii loviți pe trecere, la ordinea zilei. Două cazuri în două zile
Accident în Racșa, produs de o șoferiță neatentă. Celălalt șofer implicat în accident era beat
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Partidul Social Democrat din Satu Mare mai are aproximativ o săptămână până la alegerea unui nou președinte al organizaței județene, după ce interimatul lui Octavian Petric a fost întrerupt prin decizia organizării conferinței județene de alegeri. În cursa pentru fotoliul de președinte s-au vehiculat mai multe nume, primele două dintre acestea fiind cel al lui Ciprian Ardelean, actualmente consilier județean și al primăriței din Negrești Oaș, Aurelia Fedorca.

Se pare că lucruri s-au mai schimbat între timp, fostul primar al municipiului Satu Mare, Dorel Coica, în prezent președinte la organizația municipale și-a manifestat interesul pentru a intra în cursa pentru președenția organizației județene. Acesta a fost interimar în această funcție timp de aproximativ 3 săptămâni, până ce Octavian Petric a preluat conducerea, tot cu titlul de interimar.

În ceea ce îl privește pe Octavian Petric, acesta încă nu s-a pronunțat dacă dorește să candideze. Pentru PSD ar fi o premieră ca la conferința județeană de alegeri să aibă mai mult de un candidat pentru funcția de președinte, după ce ani la rând cei prezenți la conferință nu prea au avut de ales atunci când a venit vorba de votarea viitorului președinte.

Un semn de întrebare îl reprezintă și numele care va prelua funcția de președinte la organizația municipală, în cazul în care Dorel Coica va fi ales președinte la organizația județeană.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!