Provocare pentru părinți și copii! Fă-ți copilul cavaler sau prințesă la MedivArtFest Ardud

HomeActualitate

Provocare pentru părinți și copii! Fă-ți copilul cavaler sau prințesă la MedivArtFest Ardud

În perioada 22-24 iulie în orașul Ardud are loc evenimentul MedievArtFest Ardud, o sărbătoare care reînvie spiritul prințeselor și al cavalerilor în c

Accident în Carei. O tânără a fost lovită pe trecerea de pietoni
Accident grav pe Botizuului. Un TIR a spulberat o Dacia
Accident în Păulian. Un bătrân a murit după ce a fost lovit de un TIR
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

În perioada 22-24 iulie în orașul Ardud are loc evenimentul MedievArtFest Ardud, o sărbătoare care reînvie spiritul prințeselor și al cavalerilor în cetatea din oraș. Străzile vor fi împânzite de membrii ordinelor cavalerești care vor participa iar atmosfera de sărbătoare va fi ca la ea acasă.

Organizatorii și-au propus să aducă cât mai mulți copii la eveniment și să îi apropie de istoria locurilor și de însemnătatea momentului, motiv pentru care le-a lansat provocarea de a se înscrie în concursul costumelor medievale. Mai exact copiii sunt invitați să se prezinte în data de 24 iulie, la ora 12:30 în fața primăriei, pentru a participa la parada oficială. Cei care vor face parte din această paradă vor fi și premiați pentru originalitatea lor chiar de către cavalerii alături de care vor mărșălui pe străzile orașului.

Această provocare a fost lansată și anii trecuți și a avut un impact puternic asupra comunității din Ardud, dar și asupra altor locuitori din județul Satu Mare, care au venitdin diverse localități pentru a participa la eveniment iar cu această ocazie copiii lor au participat la parada oficială îmbrăcați în costume medievale.

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!