Tudor, împachetările și minunea centimetrilor dispăruți. Totul e confirmat de măsurători

HomeReportaje

Tudor, împachetările și minunea centimetrilor dispăruți. Totul e confirmat de măsurători

Câtă lume nu visează să scape de centimetrii în plus de pe burtă sau de pe picioare doar stând? Sunt sigur că fiecare din cei care au câteva mărimi în

Moș Crăciun vine mai devreme la salonul de masaj al lui Tudor Gherman. Luna cadourilor începe în noiembrie
Fă-ți timp să fii sănătos! Reduceri la masaj, oferite de Tudor Gherman
Tudor Gherman vă învață ce să nu faceți după ce plecați acasă de la masaj. Sfaturi importante!!!
Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!

Câtă lume nu visează să scape de centimetrii în plus de pe burtă sau de pe picioare doar stând? Sunt sigur că fiecare din cei care au câteva mărimi în plus la haine față de cât și-ar dori, visează la o astfel de metodă. Ei bine ea chiar există și sunt persoane care chiar au testat-o, cu rezultate deosebite.

impachetari termice

Cum ar fi să pierzi 2 cm din circumferința abdomenului și doi din cea a picioarelor, după 40 de minute de stat? Chiar e posibil în salonul de masaj a lui Tudor Gherman, Saloul Glamour, din cartierul Micro 17, strada Jocului numărul 5. Metoda se numește Therma Frio Shock și funcționează pe baza dublului efect rece-cald.  Mai exact zonele de unde se dorește reducerea stratului adipos și al celulitei se tratează cu două geluri diferite, care dau o senzație de răcire a pielii și care îngheață celulita, ca mai apoi zonele respective să fie împachetate în folie și feșe pentru a se încălzi. După despachetare corpul este tratat cu o altă cremă care continuă să ardă celulita și țesutul adipos excesiv pentru câteva ore. Cremele și gelurile folosite sunt testate dermatologic și sunt folosite în toată lumea de peste 300.000 de esteticieni.

Metoda chiar dă rezultate, cel mai bun exemplu fiind clientele lui Tudor care au testat deja acest tratament, fiind de la ședință la ședință tot mai subțiri. Pe masa lui Tudor se afla Raluca, o clientă aflată la cea de-a doua ședință, care a scăpat în urma ei de 4 centimetrii din circumferința taliei și a coapselor. Ea a combinat împachetările cu masaj anticelulitic și declară că rezultatele sunt wow.

Tudor gherman masaj

„Sta cu centimetrul la fiecare clientă, o măsor înainte de împachetare, o măsor după împachetare, la braț, la coapsă, la abdomen, pentru a monitoriza cum decurge tratamentul. Rezultatele se văd încă după prima ședință și sunt tot mai vizibile până la sfârșitul tratamentului, atât la măsurătoarea cu centimetrul, cât și pe haine dar și în oglindă”, declară Tudor Gherman.

Tratamentul poate fi urmat deopotrivă de femei și de bărbați, el fiind benefic pentru subțierea corpului, aspectul pielii și detoxifierea corpului. Un tratament presupune 10 ședințe, care costă 350 de lei. Dacă acestea sunt combinate cu 10 ședințe de masaj anticelulitic, prețul tratamentului se ridică la 500 de lei. Clientele care l-au început deja și care sunt uimite de rezultate afirmă că raportul preț – beneficiu este unul extraordinar, deși la început nu erau sigure că minunile chiar se întâmplă.

masaj - impachetari impachetari

Singurele persoane cărora nu le este recomandat acest tratament sunt cardiacii, femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele cu răni deschise sau operații recente.

Pentru programări Tudor poate fi contactat pe facebook la adresa:

https://www.facebook.com/masajsatumare/?fref=nf&pnref=story

sau la numărul de telefon 0751357202

impachetari masaj impachetari masaj

Ne puteți ajuta cu un share, un like sau să ne trimiteți știri pe WhatsApp!